De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfskleding logo: op www.embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfskleding logo: op www.embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren."— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfskleding logo: op www.embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren om ze daarna zelf op uw bedrijfskleding te strijken, of te borduren. Eenvoudiger, sneller en goedkoper kan gewoon niet! ==== Ga snel naar www.embleemlogo.nl voor mooie en goedkope logo's voor op uw bedrijfskleding ==== De logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten van uw bedrijfskleding blijven de kleuren prachtig!

2 Voor wie zijn onze strijk emblemen logo's geschikt en met welk doel? Op www.embleemlogo.nl leest u voor welke doelgroepen deze doe-het-zelf emblemen geschikt zijn: - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfs logo als embleem op uw bedrijfskleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color logo embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met als basis uw eigen logo en bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding strijken. Ga naar http://www.embleemlogo.nl voor bedrijfskleding logo's.

3 Alle voordelen van bedrijfskleding logo via www.embleemlogo.nl kort op een rij: - Zelf eenvoudig ontwerpen: even het formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eventueel eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw bedrijfskleding voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw bedrijfskleding. Ga naar http://www.embleemlogo.nl voor een bedrijfskleding logo.

4 Er zijn al vele vragen gesteld over logo's op bedrijfskleding, op http://www.embleemlogo.nl vindt u de antwoorden op vragen zoals: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en jullie strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen van logo's voor onze bedrijfskleding ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan strijken om emblemen op bedrijfskleding aan te brengen? - Zijn de emblemen of logo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.embleemlogo.nl voor alle vragen en antwoorden over bedrijfskleding logo's.


Download ppt "Bedrijfskleding logo: op www.embleemlogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren."

Verwante presentaties


Ads door Google