De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meer informatie? Ga naar:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meer informatie? Ga naar:"— Transcript van de presentatie:

1 Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com
Embleem borduren? Mooier, sneller en goedkoper is een embleem op te strijken: gaat u zelf op onze website een embleem ontwerpen en via ons laten maken, en strijk ze daarna zelf op uw kleding, sneller, mooier en gemakkelijker kan niet! Op embleem.nl of kunt u online een embleem van foto kwaliteit ontwerpen en later instrijken in plaats van borduren. En bij het ontwerpen kunt u uw eigen plaatje of embleem inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het embleem door uzelf eenvoudig op uw kleding of andere kledingstukken of stof te strijken. Onze instrijkbare emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar embleem.nl of voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem borduren. Meer informatie? Ga naar:

2 Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com
Enkele voordelen van onze opstrijkbare emblemen ipv embleem borduren: Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of embleem inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of kostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een embleem op de stof. Gaat u dus snel naar embleem.nl of voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem borduren. Meer informatie? Ga naar:

3 Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen een embleem borduren en het zelf instrijken van een embleem? - Kunnen jullie ook een embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Zijn instrijkbare emblemen ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar embleem.nl of voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem borduren. Meer informatie? Ga naar:

4 Meer informatie? Ga naar: http://www.emblemenborduren.com
Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van emblemen ipv een embleem te borduren. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding anderzijds. Gaat u dus snel naar embleem.nl of voor het ontwerpen en bestellen van een opstrijkbaar emblemen ipv zelf een embleem borduren. Meer informatie? Ga naar:


Download ppt "Meer informatie? Ga naar:"

Verwante presentaties


Ads door Google