De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.logoborduren.org.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.logoborduren.org."— Transcript van de presentatie:

1 Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u online carnaval strijk logo's van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen carnavalsplaatje of carnavalslogo inladen. Na de ontvangst van de bestelling is het logo voor carnaval door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnavalstextiel te strijken. Onze instrijkbare carnaval logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van een logo voor carnaval.

2 Enkele voordelen van logo voor carnaval kort op een rij:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw carnavalskleding of carnavalskostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van een carnaval logo op uw carnavalskostuums. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van logo voor carnaval.

3 - Kunnen jullie ook een carnaval logo voor ons ontwerpen?
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde logo's en een zelf in te strijken carnaval strijk logo? - Kunnen jullie ook een carnaval logo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een carnavals logo op te brengen? - Is een logo voor carnaval ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van een logo voor carnaval.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een instrijkbare carnaval strijk logo. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf een carnaval strijklogo te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op carnavalkostuums anderzijds. Ga snel naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van een logo voor carnaval.


Download ppt "Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.logoborduren.org."

Verwante presentaties


Ads door Google