De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl of www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl of www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op of kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavals emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. ==== Snel naar voor bedrukken carnavalskleding ==== Na de ontvangst van de emblemen zijn ze door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnaval gerelateerd textiel te strijken of te borduren. Onze carnaval strijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding kunt bedrukken.

2 Alle voordelen van carnavalskleding bedrukken kort op een rij:
Eenvoudig ontwerpproces: op formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding kunt bedrukken.

3 Er worden ons via http://www. strijklogo
Er worden ons via vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en carnaval strijk emblemen? - Kunnen jullie ook een carnaval embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Zijn carnavals emblemen ook in andere vormen te leveren? Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf kunt carnavalskleding bedrukken.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijkemblemen. Op kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is om een strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen ervan op carnavalskleding anderzijds. Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding bedrukken kunt.


Download ppt "Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl of www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google