De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Patch maken: onze strijk patches zijn mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Patch maken: onze strijk patches zijn mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken."— Transcript van de presentatie:

1 Patch maken: onze strijk patches zijn mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op http://www.logoborduren.org kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van foto kwaliteit ontwerpen en laten maken. Bij het ontwerpen kunt u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de patches door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. Of indien u wenst borduren. De patches zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.logoborduren.or g om een patch te maken.

2 Voor wie is volgens http://www.logoborduren.org een strijk patch geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als patch op uw bedrijfskleding of werkkleding maken. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professionele full color patch. - Particulieren: zelf een patch ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - Ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. Ga naar http://www.logoborduren.org voor het maken van een patch.

3 Een strijk patch van http://www.logoborduren.org heeft de volgende voordelen: - Goedkoop: vanaf slechts enkele euro's per stuk heeft u prachtige, unieke patches in huis. - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is de patch! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Gemakkelijk: zowel het ontwerpen en het bestellen, als ook het strijken van de patch op uw kleding of textielstuk. Ga naar http://www.logoborduren.org tbv een patch maken.

4 Op http://www.logoborduren.org staan vele vragen en antwoorden ivm patch maken, bv: - Wat is het verschil tussen een geborduurde patch en een strijk patch? - Kunnen jullie ook een patch voor ons ontwerpen? - Is er ook een (nog) snellere manier dan een strijkbout om een patch op te brengen? - Is een patch ook in andere vormen te maken en te leveren? Ga naar http://www.logoborduren.org voor alle vragen en antwoorden over zelf een patch maken.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.logoborduren.org ook Instructiefilms voor het ontwerpen en het strijken van een strijk patch. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijk patch te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar http://www.logoborduren.org voor de instructiefilms over het ontwerpen en maken van een patch en het strijken ervan op door u gewenst textiel of kleding.


Download ppt "Patch maken: onze strijk patches zijn mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken."

Verwante presentaties


Ads door Google