De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bij het ontwerpen kunt u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bij het ontwerpen kunt u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen."— Transcript van de presentatie:

1 Bij het ontwerpen kunt u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen.
Patch maken: onze strijk patches zijn mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van foto kwaliteit ontwerpen en laten maken. Bij het ontwerpen kunt u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de patches door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. Of indien u wenst borduren. De patches zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar om een patch te maken.

2 Ga naar http://www.logoborduren.org voor het maken van een patch.
Voor wie is volgens een strijk patch geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als patch op uw bedrijfskleding of werkkleding maken. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professionele full color patch. - Particulieren: zelf een patch ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - Ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. Ga naar voor het maken van een patch.

3 Ga naar http://www.logoborduren.org tbv een patch maken.
Een strijk patch van heeft de volgende voordelen: - Goedkoop: vanaf slechts enkele euro's per stuk heeft u prachtige, unieke patches in huis. - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is de patch! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Gemakkelijk: zowel het ontwerpen en het bestellen, als ook het strijken van de patch op uw kleding of textielstuk. Ga naar tbv een patch maken.

4 - Kunnen jullie ook een patch voor ons ontwerpen?
Op staan vele vragen en antwoorden ivm patch maken, bv: - Wat is het verschil tussen een geborduurde patch en een strijk patch? - Kunnen jullie ook een patch voor ons ontwerpen? - Is er ook een (nog) snellere manier dan een strijkbout om een patch op te brengen? - Is een patch ook in andere vormen te maken en te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over zelf een patch maken.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www. logoborduren
Vanzelfsprekend hebben wij op ook Instructiefilms voor het ontwerpen en het strijken van een strijk patch. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijk patch te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en maken van een patch en het strijken ervan op door u gewenst textiel of kleding.


Download ppt "Bij het ontwerpen kunt u eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen."

Verwante presentaties


Ads door Google