De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De fret Door Joachim en Kimberly. inhoudstabel Waar leeft het dier Wat eet het dier De voortplanting Tot welk soort dier hoort de fret De Latijnse naam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De fret Door Joachim en Kimberly. inhoudstabel Waar leeft het dier Wat eet het dier De voortplanting Tot welk soort dier hoort de fret De Latijnse naam."— Transcript van de presentatie:

1 De fret Door Joachim en Kimberly

2 inhoudstabel Waar leeft het dier Wat eet het dier De voortplanting Tot welk soort dier hoort de fret De Latijnse naam voor fret

3 Latijnse naam voor fret De Latijnse naam voor fret is:mustela putoris

4 Waar leeft het dier Het komt zelden voor in Groot-Brittanie voor vele mensen is het een huisdier

5 Wat eet het dier In het wild eet het dier: zoogdieren ongeveer zo groot als konijnen en hazen maar als het een huisdier is dan eet het brokjes

6 De voortplanting De paartijd van fretten is tussen Maart en Augustus ze werpt na bevruchting na 42 dagen gemiddeld 8 pups ze worden kaal en blind geboren na een week begint hun vacht te groeien na 4 weken eten ze alvast voedsel.

7 Tot welk soort dier behoort de fret de fret is familie van de marters b.v de steenmarter de boommarter enzv…

8 De vijanden In het wild zijn de mensen de vijanden Maar als het een huisdier is dan heeft het dier geen vijanden.

9 Het einde


Download ppt "De fret Door Joachim en Kimberly. inhoudstabel Waar leeft het dier Wat eet het dier De voortplanting Tot welk soort dier hoort de fret De Latijnse naam."

Verwante presentaties


Ads door Google