De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pijlgifkikker Door Kasper & Yanick. Inhoudstabel.  Wat voor soort dier is het?  Hoe ziet het dier eruit?  Waar leeft het dier?  Wat eet het dier?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pijlgifkikker Door Kasper & Yanick. Inhoudstabel.  Wat voor soort dier is het?  Hoe ziet het dier eruit?  Waar leeft het dier?  Wat eet het dier?"— Transcript van de presentatie:

1 pijlgifkikker Door Kasper & Yanick

2 Inhoudstabel.  Wat voor soort dier is het?  Hoe ziet het dier eruit?  Waar leeft het dier?  Wat eet het dier?  Hoe plant het dier zich voort?  Wat zijn de vijanden?  Weetjes.

3 Wat voor soort is het? Ranitomeya imitator is een kikker uit de familie pijlgifkikker.

4 Hoe ziet het dier eruit? Het dier heeft felle kleuren. Het zijn er meestal 3. Het is een giftig dier.

5 Waar leeft het dier  De pijlgifkikker is een typische bewoner van regenwouden die het hele leven op een enkele plaats kan verblijven.

6 Hoe plant het dier zich voort  De eieren worden in een bromelia afgezet.  Ze worden door het mannetje bewaakt tot ze zijn uitgekomen.  De larven hebben  dan nog kieuwen  die ze meestal  na een paar weken  verliezen.

7 Wat eet het dier?  Het voedsel uit kleine ongewervelden  Zoals insecten,slakjes en mijten  Die ze overdag vangen.

8 Wat zijn de vijanden.  De pijlgifkikker word door de meeste diersoorten met rust gelaten.  Een blauwe kleur in de dierensoort is uitzonderlijk.

9 Weetjes.


Download ppt "Pijlgifkikker Door Kasper & Yanick. Inhoudstabel.  Wat voor soort dier is het?  Hoe ziet het dier eruit?  Waar leeft het dier?  Wat eet het dier?"

Verwante presentaties


Ads door Google