De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door ALAN en michael. Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door ALAN en michael. Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar."— Transcript van de presentatie:

1 door ALAN en michael

2 Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar leeft het dier? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Voortplanting? Voortplanting? Vijanden van het dier? Vijanden van het dier? Weetjes? Weetjes?

3 De tijgerhaai is een soort haai. De tijgerhaai is een soort haai. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn tijgerstrepen op zijn lijf. Hij heeft zijn naam te danken aan zijn tijgerstrepen op zijn lijf.

4 De tijgerhaai heeft tijgerstrepen. De tijgerhaai heeft tijgerstrepen. Hij kan langer dan 5 meter worden. Hij kan langer dan 5 meter worden.

5 De tijgerhaai leeft aan de kust in ondiepe wateren. De tijgerhaai leeft aan de kust in ondiepe wateren. hij zal niet dieper gaan dan 1,40 meter. hij zal niet dieper gaan dan 1,40 meter.

6 De tijgerhaai eet alles op wat hij tegenkomt De tijgerhaai eet alles op wat hij tegenkomt

7 Tijdens de paartijd is de tijgerhaai agressief en strijdlustig. Tijdens de paartijd is de tijgerhaai agressief en strijdlustig. Het vrouwtje word tijdens het paren vast gehouden door het mannetje. Het vrouwtje word tijdens het paren vast gehouden door het mannetje.

8 Vijanden van het dier? De tijgerhaai heeft geen vijanden. De tijgerhaai heeft geen vijanden.

9 weetjes? Een baby-tijgerhaai heeft vlekken,een jonge tijger-haai heeft strepen en een oude is egaal. Een baby-tijgerhaai heeft vlekken,een jonge tijger-haai heeft strepen en een oude is egaal.


Download ppt "Door ALAN en michael. Wat voor soort dier is het? Wat voor soort dier is het? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Waar leeft het dier? Waar."

Verwante presentaties


Ads door Google