De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Olifant Door Simon. Inhoud Hoe leeft het dier? Hoe leeft het dier? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit?

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Olifant Door Simon. Inhoud Hoe leeft het dier? Hoe leeft het dier? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit?"— Transcript van de presentatie:

1 De Olifant Door Simon

2 Inhoud Hoe leeft het dier? Hoe leeft het dier? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit? Wat voor een dier is het? Wat voor een dier is het?

3 Hoe leeft het dier? Het dier leeft in groep. Het dier leeft in groep. En je vindt het in : En je vindt het in : Azië en Noord-Amerika Azië en Noord-Amerika

4 Wat eet het dier? Het voedsel is : louter,plantaardig en bestaat uit schors, takken, vruchten en gras, terwijl soms aarde wordt opgenomen omwille van de mineralen die daar in zitten. Olifanten hebben Het voedsel is : louter,plantaardig en bestaat uit schors, takken, vruchten en gras, terwijl soms aarde wordt opgenomen omwille van de mineralen die daar in zitten. Olifanten hebben ook grote behoefte aan drinkwater. ook grote behoefte aan drinkwater.

5 Hoe ziet het dier eruit ? Het is een dier van ongeveer 2meter hoog en 1 meter breed,met slagtanden en een grijze kleur. Het is een dier van ongeveer 2meter hoog en 1 meter breed,met slagtanden en een grijze kleur.

6 Wat voor een dier is het? De olifant hoort bij de slurfdieren De olifant hoort bij de slurfdieren en zoogdieren en zoogdieren

7 DANK U VOOR JULLIE AANDACHT


Download ppt "De Olifant Door Simon. Inhoud Hoe leeft het dier? Hoe leeft het dier? Wat eet het dier? Wat eet het dier? Hoe ziet het dier eruit? Hoe ziet het dier eruit?"

Verwante presentaties


Ads door Google