De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Krokodil De Krokodil is geen zoogdier de baby wordt in het ei van de Krokodil grootgebracht als ze uitkomen dan gaan ze meteen het water in om te leren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Krokodil De Krokodil is geen zoogdier de baby wordt in het ei van de Krokodil grootgebracht als ze uitkomen dan gaan ze meteen het water in om te leren."— Transcript van de presentatie:

1 De Krokodil De Krokodil is geen zoogdier de baby wordt in het ei van de Krokodil grootgebracht als ze uitkomen dan gaan ze meteen het water in om te leren zwemmen.

2 Kenmerken Krokodillen
Het zijn waterdieren Het zijn onopvallende dieren Ze hebben een grote bek Ze hebben scherpe tanden Kunnen prooien goed besluipen Ze zijn groen en bruin Ze lijken op gepantserde hagedissen

3 Prooien De prooien van de krokodillen zijn: Gnoes Vissen Vogels Reeën
Zebra’s

4 Brilkaaiman:- Alligator:5.5 meter lang Kaaiman:4.5 meter lang Gaviaal:6.6 meter lang Krokodillen:- Nijlkrokodil:5 meter lang Zeekrokodil:- Siamese krokodil:-

5 Hoe oud worden krokodillen
De meeste krokodillen worden jaar. dat is uitzonderlijk lang. De mens wordt ook ongeveer zo oud.

6 Een krokodil heeft aan de voorpoten 5 tenen en aan de achterpoten 4 tenen. Tussen alle tenen zitten zwemvliezen! In zijn bek zitten vele scherpe tanden!

7 Leefgebieden Krokodillen
Azië Australië Japan China Zuid Amerika

8 Hoe pakt een krokodil z’n prooi?
Er staat een zebra langs de kant te drinken. Eerst dobbert de krokodil heel erg rustig. Hij is erg onopvallend door zijn kleuren. Als de krokodil dichter bij de zebra is, slaat hij toe.

9 Huid van de Krokodil Een krokodil heeft een geschubde huid.
Het is waterdicht. Door de kleuren is hij onopvallend


Download ppt "De Krokodil De Krokodil is geen zoogdier de baby wordt in het ei van de Krokodil grootgebracht als ze uitkomen dan gaan ze meteen het water in om te leren."

Verwante presentaties


Ads door Google