De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afrika Dit Afrika PowerPoint is gemaakt door Remy, Bodhi, Jarno, Jesse, Esmee, Kiana, Lynn en Rachel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afrika Dit Afrika PowerPoint is gemaakt door Remy, Bodhi, Jarno, Jesse, Esmee, Kiana, Lynn en Rachel."— Transcript van de presentatie:

1 Afrika Dit Afrika PowerPoint is gemaakt door Remy, Bodhi, Jarno, Jesse, Esmee, Kiana, Lynn en Rachel

2 Inhoud inhoud De dieren van Afrika. De mensen in Afrika.
Eten en drinken. Slot

3 De dieren van Afrika Er zijn heel veel soorten dieren in Afrika, zoals, olifanten, tijgers, leeuwen, panters, apen, papagaaien en struisvogels. Ze vangen zelf hun eigen prooi. Ze eten hun prooi met huid en haar op. De dierenwereld is gevaarlijk.

4 De mensen in Afrika De meeste mensen in Afrika zijn bruin. Als je in Zuid-Afrika iets wilt kopen, betaal je met rand. Eén euro is ongeveer 8 rand. In een bepaald gebied in Afrika zijn bijna alle mensen bloot en hebben een lapje voor hun geslacht deel. De mensen in Afrika geloven ook in god. De mensen in Afrika zijn niet zo rijk. Doordat ze zo arm zijn kunnen ze niet eten en medicijnen kopen en gaan ze meestal dood  ze gaan het meest dood aan ziektes.

5 Eten en drinken Het drinkwater in Afrika is heel vies. In een rivier plassen ze, poepen ze wassen ze zich en ze drinken daar ook nog uit. Er is een organisatie die waterpompen in Afrika plaatsen met schoon water. In Afrika hebben ze maar een klein beetje eten dat is niet genoeg om van te leven. Daarom gaan veel mensen dood.  veel mensen uit andere landen geven daarom ook veel eten aan Afrika.

6 Slot Wij hopen dat jullie onze PowerPoint presentatie leuk vonden. Wij hebben er met veel plezier aan gewerkt. The end


Download ppt "Afrika Dit Afrika PowerPoint is gemaakt door Remy, Bodhi, Jarno, Jesse, Esmee, Kiana, Lynn en Rachel."

Verwante presentaties


Ads door Google