De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hallo allemaal dit is de power point Van RYAN. 1 de bever 2 de otter 3 diersoorten 4 hoe ziet het dier eruit en wat valt het meest op 5 kan het dier goed.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hallo allemaal dit is de power point Van RYAN. 1 de bever 2 de otter 3 diersoorten 4 hoe ziet het dier eruit en wat valt het meest op 5 kan het dier goed."— Transcript van de presentatie:

1 Hallo allemaal dit is de power point Van RYAN

2 1 de bever 2 de otter 3 diersoorten 4 hoe ziet het dier eruit en wat valt het meest op 5 kan het dier goed kijken,ruiken,voelen,zien 6 hoe bewegen ze 7waar is ie knap in 8wat eet hij 9 Leeft hij in een groep 10waar leefd het dier 11 de jongen 12verdwenen en terug

3  De bever behoort tot de knaagdieren.  De huismuis de zwarte rat de bruine rat en de naakte mol rat. Zijn familie van de bever.

4  De otter behoort tot de marterachtigen.  De hermelijn de wezel de bunzing de fret de das de nerts en de marter zijn familie van de otter.  Hoe ziet het dier eruit en…  Kan het dier goed…

5  Je hebt Eencelligen.  Sponzen.  Holtedieren.  Stekelhuidigen.  Wormen.  Weekdieren.  Geleedpotigen.  Gewervelden.

6

7 o De otter kan haar scherp onder water kijken. o Zijn ogen en neus zitten boven op zijn kop zodat hij wanneer hij zwemt alles goed in de gaten kan houden. o (over de bever kon ik niks vinden)

8

9  Knagen  Dammen bouwen

10  Boom schors.  Wortels.(van planten  Gras.  Brandnetels.  En natuurlijk vis

11  Ja en nee.  Als het bever mannetje het vrouwtje eenmaal heeft gevonden blijven ze voor altijd bij elkaar.

12  Bij een water gebied met veel bos (natuur)

13  Drie maanden lang drinken de jongen bij hun moeder. Vader bever en de jongen van vorig jaar mogen de eerste tijd niet in de burcht komen. Na een paar weken krijgen de jongen ook plantaardig voedsel. Na 6 weken mogen ze voor het eerst buiten de burcht komen. Ze kunnen dan al zwemmen.

14  Omdat er teveel bos werd gekapt zijn ze weggegaan.  En nu worden ze weer in nederland uitgezet.


Download ppt "Hallo allemaal dit is de power point Van RYAN. 1 de bever 2 de otter 3 diersoorten 4 hoe ziet het dier eruit en wat valt het meest op 5 kan het dier goed."

Verwante presentaties


Ads door Google