De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De neusaap door Brendan en Alec. DE INHOUTSTABEL Hun uiterlijk? Hun uiterlijk? Waar leven ze? Waar leven ze? Wat voor een dier is het? Wat voor een dier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De neusaap door Brendan en Alec. DE INHOUTSTABEL Hun uiterlijk? Hun uiterlijk? Waar leven ze? Waar leven ze? Wat voor een dier is het? Wat voor een dier."— Transcript van de presentatie:

1 De neusaap door Brendan en Alec

2 DE INHOUTSTABEL Hun uiterlijk? Hun uiterlijk? Waar leven ze? Waar leven ze? Wat voor een dier is het? Wat voor een dier is het? Hoe paren ze? Hoe paren ze? Wat eten ze? Wat eten ze?

3 Hun uiterlijk Hij heeft een oranje vacht en een witte staart. Hij heeft een oranje vacht en een witte staart. De mannen hebben een grote hangende neus. De mannen hebben een grote hangende neus. Het dier wordt 54 tot 75 cm groot. De mannetjes wegen.20,3 kg. De vrouwtjes wegen 9,8 kg. Het dier wordt 54 tot 75 cm groot. De mannetjes wegen.20,3 kg. De vrouwtjes wegen 9,8 kg.

4 Waar leven ze? Ze leven in de natte vlaktes van Borneo Ze leven in de natte vlaktes van Borneo Ze zwemmen graag. Ze zwemmen graag.

5 Wat voor een dier is het Het is soort aap.zijn wetenschapelijke naam is nasalis lervatus. Het is soort aap.zijn wetenschapelijke naam is nasalis lervatus. Hij behoort tot de familie van de zwart witte franjeapen Hij behoort tot de familie van de zwart witte franjeapen

6 Hoe paren ze.Het jong blijft tot ongeveer 1jaar bij zijn moeder.Het jong blijft tot ongeveer 1jaar bij zijn moeder.na 18 maanden verlaat hij zijn groep

7 Wat eten ze Bladeren,vruchten en bloemen Bladeren,vruchten en bloemen ze gaan dood door fruit te eten ze gaan dood door fruit te eten

8 !!!THE END!!!


Download ppt "De neusaap door Brendan en Alec. DE INHOUTSTABEL Hun uiterlijk? Hun uiterlijk? Waar leven ze? Waar leven ze? Wat voor een dier is het? Wat voor een dier."

Verwante presentaties


Ads door Google