De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Steffie en Flint! Gemaakt door: Sophie is journalist Floor is journalist en pinguïn Bridget is pinguïn en Luuk is aap ( de filmer)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Steffie en Flint! Gemaakt door: Sophie is journalist Floor is journalist en pinguïn Bridget is pinguïn en Luuk is aap ( de filmer)"— Transcript van de presentatie:

1 Steffie en Flint! Gemaakt door: Sophie is journalist Floor is journalist en pinguïn Bridget is pinguïn en Luuk is aap ( de filmer)

2 Weet je zeker dat we niet bang hoeven te zijn voor ijsberen?...en wij zijn hier op de Noordpool.daar wonen alleen.. Ja want ijsberen wonen op de noordpool.......

3 ... Pinguïn s! Vandaar dat ijsberen geen pinguins eten

4 Een kolonie bestaat uit duizenden dieren: mannetjes, vrouwtjes en... Jongen. Zeg, Stef... Al die beesten zien er hetzelfde uit...

5 ...hoe weten ze dan wie wie is?

6 Pinguïn en hun jongen roepen naar elkaar. Bij deze soort klinkt dat als een schorre trompet... Ze herkennen elkaar dus aan hun stem.

7 Staat alles er op, eh... Flint? Flint waar zit je?! Flint?! Ah, ben je daar?!

8 The end


Download ppt "Steffie en Flint! Gemaakt door: Sophie is journalist Floor is journalist en pinguïn Bridget is pinguïn en Luuk is aap ( de filmer)"

Verwante presentaties


Ads door Google