De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n."— Transcript van de presentatie:

1

2 TECHNIEK!

3 HET DRAAIBOEK

4 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n allen aan zitten denken. Op het einde van de les hadden we een aantal ideeën maar het definitieve ontwerp stond nog niet vast.

5 4 november: uitval

6 11 november: We hebben een keuze gemaakt uit de vele ideeën die we hadden en het is een soort bulldozer geworden. Luke en Esther moeten het ontwerp tekenen en Remco moet de technische tekening klaar hebben volgende week.

7 18 november: Vandaag is Luke ziek. Esther heeft wel het ontwerp meegenomen en Remco heeft de technische tekening af. Er wordt begonnen aan de dummy vandaag door Merel en Maikel zich mee bezig houden maar ze krijgen hulp van de rest van de groep.

8 25 november Robin heeft samen met Tessa en Remco aan het model gewerkt. Maikel en Merel zijn met de dummy bezig geweest omdat deze kapot is gegaan. Remco heeft ook nog aan zijn presentatie gewerkt. Luke en Esther waren vandaag ziek en hebben dus niet mee kunnen helpen aan het werkstuk. Omdat Esther vandaag ziek was hebben de overige leden van groep 4 het draaiboek overgenomen voor 1 dag.

9 2 december: Vandaag moest eigenlijk alles af zijn, omdat we de presentaties vandaag zouden houden. Maar dat ging niet door. Dit kwam goed uit voor ons want we hadden niet alles af. De presentaties zijn verschoven naar de laatste dag van de proefwerkweek. In de les wordt nog druk gewerkt om alles op tijd af te krijgen.


Download ppt "TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n."

Verwante presentaties


Ads door Google