De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Dag 11

4 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel leuk om iedereen weer te zien. En wat zijn jullie groot geworden!!!

5 Wij waren wel allemaal blij dat alles uiteindelijk toch nog goed is gekomen. Maar het was wel nog even spannend. Het bleek namelijk dat er enkele Pieten ontbraken. Maar het ergste was dat Sinterklaas er ook nog niet was. Dus moesten we op zoek naar de Pieten en Sinterklaas.

6 Maar jullie hadden gelukkig al heel snel twee Pieten gevonden. En wat bleek nu? De Pieten waren verstoppertje aan het doen!! Daarna zijn we snel op zoek gegaan naar de andere Pieten. De volgende Piet hadden we ook weer snel gevonden. Die had zich verstopt in de speeltuin.

7 Maar wat misten we nu nog? Ja natuurlijk… muziek! We zijn op zoek gegaan naar de Fanfare… want hen hadden we natuurlijk ook nodig om er een mooie intocht van te maken. Gelukkig hadden we de Fanfare snel gevonden. En samen met hen gingen we op zoek naar Sinterklaas. En wat bleek… Sinterklaas was dit jaar met een rubberbootje via de Geul naar jullie toe gekomen.

8 Hè gelukkig… eindelijk waren we compleet. Nadat Sinterklaas in de jeep was gestapt, gingen we in optocht naar ‘t Geboew. Daar stond een wel heel zenuwachtig persoontje op het podium. Hij liep de hele tijd al mompelend op en neer. Het was Flip Flopper. Hij had de opdracht van Hoofdpiet goed begrepen en had een echt Hollands feestje bedacht. Nou wat waren wij benieuwd.

9 Ik vraag mij eigenlijk nog steeds af hoe Hoofdpiet op het idee kwam om Flip Flopper te vragen om het feest te organiseren. Maar hij heeft het wel super gedaan. Hij mocht zelfs de staf van Sinterklaas vast houden.

10 Maar ach jee… toen ging er toch nog iets mis. Flip had namelijk een heerlijke slagroomtaart voor Sinterklaas. Maar toen hij ermee naar Sinterklaas liep… struikelde hij over zijn eigen voeten. Met alle gevolgen van dien.

11 Bakkerspiet kwam al gillend en helemaal overstuur aanrennen. Een hele dag werk voor niets! Maar Flip bedacht zich geen moment en pakte een stukje van de gevallen taart en stak er een kaarsje in wat Sinterklaas mocht uitblazen. Slimme Flip!!

12 Daarna gingen we verder met hele leuke spelletjes. Pepernotenbingo, Pietje Prikken, Blaasvoetbalspel, Speculaashappen, Pepernotenpoepen en niet te vergeten het Maffe Hoedjes spel.

13 Maar Sinterklaas genoot toch wel heel erg toen hij een aantal optredens te zien kreeg van wel heel grote talenten.

14 Daarna brak het allerbelangrijkste gedeelte van de middag aan. Het uitdelen van de cadeautjes. Om de beurt mocht iedereen even bij Sinterklaas langs. Hij maakte met iedereen een praatje. En daarna kregen jullie natuurlijk een…cadeautje!!

15 En toen was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen. Maar gelukkig niet voor lang hoor!! We komen nog zeker een dezer dagen langs jullie huisje gereden. Dus zet jullie schoentjes maar klaar… en zingen maar. Tot vrijdag!!!!


Download ppt "Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel."

Verwante presentaties


Ads door Google