De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dag 12

3 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch echt een chaos hier in het Pietenhuis. De afgelopen dagen ging er steeds weer iets mis. Eerst zit Rolstoelpiet vast in de modder… daardoor zijn we het Paard kwijt… we missen nog steeds een heleboel Pietenmutsen… en tot overmaat van ramp vertelde Hoofdpiet in het Sinterklaasjournaal dat Pakjesavond dit jaar niet door gaat en dat wij weer terug naar Spanje gaan.

4 Ik vind het toch wel heel zielig voor Rolstoelpiet
Ik vind het toch wel heel zielig voor Rolstoelpiet. Hij heeft het echt niet gemakkelijk. Iedereen denkt dat hij geen echte goede Piet kan zijn omdat hij in een rolstoel zit. Maar daar denkt Sinterklaas gelukkig heel anders over. Rolstoelpiet was toch echt wel heel erg verdrietig toen de andere Pieten hem niet meenamen om het Paard te zoeken. Ze hadden zelfs een stok tussen zijn wielen gestoken!!! Dat doe je toch niet.

5 En dan die Hoofdpiet. Ik kon mijn oren niet geloven toen ik naar het Sinterklaasjournaal keek. Hij vertelde namelijk tegen Diewertje Blok dat Pakjesavond niet door kon gaan dit jaar, omdat wij het Paard kwijt zijn die ons de weg moet wijzen naar alle kinderen die Pakjesavond willen vieren. En daarom zouden wij vertrekken richting Spanje. Nou ja zeg!!!

6 Nadat ik dit gezien had, ben ik als een speer naar Sinterklaas gerend.
“ Sinterklaas… Sinterklaas”, riep ik, “ heeft U naar het Sinterklaasjournaal gekeken?”. “ Hoezo Dagboekpietje, heb je iets leuks gezien dan?”. “Nou nee Sinterklaas, er is iets heel ergs gebeurd. Hoofdpiet heeft aan iedereen op tv verteld dat wij nu terug gaan naar Spanje en dat er dit jaar geen Pakjesavond is”. “ Maar wat zeg jij dan nu?”, zei Sinterklaas, ik ga meteen de uitzending terug kijken”.

7 Nou jongens en meisjes… ik ben blij dat Sinterklaas naar de uitzending heeft gekeken. Want daarin liet Hoofdpiet zien dat hij de oplossing gevonden heeft voor Pakjesavond. Weten jullie al welke oplossing ik bedoel?

8 Juist ja… een vlag ophangen
Juist ja… een vlag ophangen. Als iedereen nu een vlag ophangt dan kunnen wij altijd de weg naar jullie huizen vinden. Kijk maar eens… bij Joep hangt ook al steeds de vlag uit. En het maakt niet uit wat voor een vlag het is. Dus stuur allemaal jullie papa’s of mama’s maar naar boven om de vlag uit te hangen.

9 Zo lieve kinderen… het is weer tijd voor mij om aan het werk te gaan
Zo lieve kinderen… het is weer tijd voor mij om aan het werk te gaan. Oh ja, voordat ik het vergeet, wij zijn nog steeds op zoek naar Pietenmutsen. Dus mochten jullie er een tegenkomen… of een voor ons willen maken… dan zouden wij dat heel fijn vinden. Leg hem maar in je schoen… en dan nemen wij de muts mee.

10 Dikke kus van Dagboekpietje
Nou het is nog maar 3 nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Dan is het Pakjesavond. Maar dat betekent ook dat wij weer bijna naar huis teruggaan. En dat vind ik dan wel weer heel erg jammer. Zo ik moet nu echt gaan stoppen. Ik wens jullie de komende dagen heel veel plezier. En denk eraan… niet te zenuwachtig zijn hoor!! Ik weet zeker dat iedereen hele leuke cadeautjes gaat krijgen. Ik was er tenslotte bij toen ze ingepakt werden. Omdat het de komende dagen zo druk is… heb ik geen tijd om in het dagboek te schrijven. Daarom laat ik dinsdag nog een keertje van mij horen. Tot dan!! Dikke kus van Dagboekpietje


Download ppt "Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch."

Verwante presentaties


Ads door Google