De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken."— Transcript van de presentatie:

1 Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Een engel verscheen en zei : “waarom heb je zoveel tijd nodig voor deze schepping ?”

2 God antwoordde : “deze schepping heeft zoveel eigenschappen en ik wil alleen maar de perfectie voor dit exemplaar !” “deze schepping zal kinderen kunnen baren en grootbrengen, soms wel 3, 4, 5 tegelijk. Ze zal een kus hebben dat alles kan genezen, van een geschaafde knie, tot een gebroken hart. Ze zal tientallen dinges tegelijk kunnen en dit maar met 2 handen.

3 De engel was verbaasd en zei : “met alleen maar 2 handen, dat is ongelooflijk ! God, dit is teveel werk, waarom doe je morgen niet verder ?” “Nee” protesteerde God. Ik ben zo dicht bij de afwerking van deze schepping, en het ligt mij nauw aan’t hart. Ik ben mezelf aan het overtreffen bij deze creatie ! Weet je dat ze zelfs zichzelf kan genezen als ze ziek is en ze kan 18 uren per dag werken !!!”

4 De engel kwam dichter en raakte “de vrouw” aan
De engel kwam dichter en raakte “de vrouw” aan. “Je hebt haar zo zacht gemaakt, God !” “ja” zei God, “ze is héél zacht maar ze kan ook tegelijk hard zijn hoor, je hebt er geen idee van wat ze allemaal kan verdragen en bereiken !” “Kan ze ook denken ?” vroeg de engel.

5 God antwoordde : “ze kan niet alleen denken, ze is ook verstandig en kan onderhandelen.”
De engel raakte “de vrouw” haar wang aan en merkte op : “oei God, er zit precies een lek in dit model, ik heb toch gezegd dat je teveel van deze schepping verwacht !”

6 “dat is geen lek” antwoordde God, “dat is een traan !”
“en waarvoor dient die traan dan ?” vroeg de engel. God zei : “die traan is om haar geluk, zorgen, pijn, teleurstelling, liefde, eenzaamheid, trots, verdriet, enz… uit te drukken !” De engel was onder de indruk. “jij bent echt geniaal, God. Je hebt echt aan ALLES gedacht ! Deze schepping is echt geweldig !”

7 “dat is ze zeker” zei God
“dat is ze zeker” zei God. “Vrouwen hebben zoveel kracht dat ze mannen verbazen ! Ze dulden ongemak, ze dragen lasten, en houden hierbij steeds hun lach en liefde.”

8 -ze lachen als ze eigenlijk willen roepen !
-ze zingen als ze eigenlijk willen wenen ! -ze wenen als ze gelukkig zijn en lachen als ze nerveus zijn ! -ze vechten voor iets waar ze in geloven ! -ze staan op voor rechtvaardigheid ! -ze nemen geen “nee” voor antwoord wanneer ze geloven dat er een betere oplossing is !

9 -ze doen alles voor familie en vrienden !
-hun liefde is onvoorwaardelijk ! -ze wenen als hun kinderen uitblinken ! -ze juichen als hun vrienden promotie maken ! -ze treuren als een vriend overlijdt ! -hun hart breekt bij de dood van een familielid !

10 “En toch” zei God, “blijven ze sterk ook als ze denken dat ze geen kracht meer overhebben !
Ze weten dat een knuffel en een kus wonderen kan doen !!!”

11 “ik ga deze vrouwen in alle maten, vormen en kleuren maken” ging God verder, “ze zullen kunnen rijden, vliegen, lopen, rennen of en om te laten zien hoeveel ze met iedereen begaan zijn !” “Door het hart van de vrouw zal de wereld blijven draaien. Ze brengen ons vreugde, hoop en liefde. Ze brengen medelijden, geven morele steun en bieden hun schouder aan om op uit te huilen !”

12 En tijdens dit alles doet ze de vaat, de was en de plas !!!

13 “ze sluit zichzelf uit om klaar te staan voor een ander !!!”
“er zal maar 1 gebrek zijn aan deze schepping” zei God. “ze sluit zichzelf uit om klaar te staan voor een ander !!!”

14 Stuur dit mailtje door aan alle vrouwen in je adresboek om hen eraan te laten herinneren hoe FANTASTISCH ze eigenlijk zijn !!!


Download ppt "Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken."

Verwante presentaties


Ads door Google