De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”"— Transcript van de presentatie:

1 De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?” En God antwoordde: “Heb je alle specificaties gezien waaraan voldaan moet worden voordat ze af is?“

2 “Ze moet afwasbaar zijn, maar mag niet van plastic zijn gemaakt
“Ze moet afwasbaar zijn, maar mag niet van plastic zijn gemaakt. Ze heeft meer dan 200 bewegende onderdelen die allemaal vervangen moeten kunnen worden. Ze moet op veel soorten voedsel functioneren, meerdere kinderen tegelijk kunnen omarmen en een knuffel kunnen geven die een geschaafde knie kan helen maar ook een gebroken hart. En ze moet dit alles kunnen doen met slechts twee handen.”

3 De engel was behoorlijk onder de indruk:
“Met maar twee handen....dat is onmogelijk! En dit is het standaard model?! Dit is teveel werk voor één dag... wacht u tot morgen en maak haar dan af”.

4 De engel deed een stap dichterbij en raakte de vrouw aan.
“Dat wil ik niet”, zei God. “Ik ben zo dichtbij de vervolmaking van deze schepping. Dit zal de favoriet van mijn hart zijn”. “Ze kan zichzelf genezen als ze ziek is en ze kan 18 uur per dag werken”. De engel deed een stap dichterbij en raakte de vrouw aan.

5 “Kan ze denken?” vroeg de engel. God antwoordde:
“Maar u heeft haar zo zacht gemaakt, Heer.” “Ze is zacht", zei God, “Maar ik heb haar ook sterk gemaakt. Je kunt je niet voorstellen wat ze allemaal kan verdragen en te boven kan komen.“ “Kan ze denken?” vroeg de engel.  God antwoordde: “Ze kan niet alleen denken, maar ook redeneren en communiceren.”

6 De engel raakte de wang aan van de vrouw....
“Maar God, het lijkt wel of deze schepping lekt! U heeft haar te zwaar belast.”  “Ze lekt niet....het is een traan” corrigeerde God. “Waar dient dat voor?” vroeg de engel.

7 En God zei: “Tranen zijn haar manier om uitdrukking te geven aan haar verdriet, haar twijfel, haar liefde, haar eenzaamheid, haar lijden en haar trots.” Dit maakte een grote indruk op de engel: “God, u bent geniaal. U heeft aan alles gedacht. De Vrouw is echt fantastisch!”

8 Ze heeft blijdschap, liefde maar ook een mening.
“En dat is ze! De Vrouw heeft krachten die de man blijven verbazen. Ze kan omgaan met moeilijkheden en een zware last dragen. Ze heeft blijdschap, liefde maar ook een mening. Ze glimlacht als ze het uit zou kunnen schreeuwen. Ze zingt wanneer ze zou kunnen huilen, huilt wanneer ze gelukkig is en ze lacht wanneer ze bang is. “

9 “Ze vecht voor datgene waarin ze gelooft
“Ze vecht voor datgene waarin ze gelooft. Ze staat op tegen ongerechtigheid. En ze neemt geen genoegen met “nee” als ze een betere oplossing ziet. Ze geeft zichzelf helemaal zodat haar familie door kan gaan. Ze neemt haar vriend mee naar de dokter als ze angstig is. Haar liefde is onvoorwaardelijk.”

10 Ze is blij als ze hoort van een geboorte of trouwerij.”
“Ze huilt als haar kinderen iets hebben bereikt. Ze is gelukkig als haar vrienden het goed hebben. Ze is blij als ze hoort van een geboorte of trouwerij.”

11 Ze weet dat een kus en een omarming een gebroken hart kunnen helen.”
“Haar hart is gebroken als een verwant of vriend doodgaat. Maar ze vindt altijd de kracht om door te gaan met het leven. Ze weet dat een kus en een omarming een gebroken hart kunnen helen.”

12 Ze vergeet wat ze waard is...
Er mankeert één ding aan haar: Ze vergeet wat ze waard is...

13 Stuur dit door aan je vriendinnen om ze eraan te herinneren hoe fantastisch ze zijn....maar stuur dit ook aan je vrienden.... soms moeten ze hier even aan herinnerd worden...!! (klik om presentatie te beëindigen)


Download ppt "De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”"

Verwante presentaties


Ads door Google