De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag."— Transcript van de presentatie:

1 De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
En een engel vroeg: “Waarom besteed u zoveel tijd aan die creatie?” En de Heer antwoordde: “Heb je wel alle kwalificaties gezien die ik heb aangebracht ?"

2 “Ze moet zich kunnen wassen, maar ze is niet gemaakt van plastic, en ze moet op alle soorten voedsel kunnen leven, ze moet in staat zijn om tegelijkertijd meerdere kinderen te omarmen, een knuffel te geven en zowel een kapotte knie als een gebroken hart te genezen en dat moet ze allemaal met slechts twee handen doen.”

3 De engel was zeer onder de indruk.
“Met maar twee handen.. onmogelijk!“ En dit is het standaard model?! “Teveel werk voor één dag....wacht tot morgen om haar te completeren“.

4 “Ze geneest zichzelf als ze ziek is en ze kan 18 uur per dag werken”.
“Dat doe ik niet”, zei de Heer. “Ik ben al zover gevorderd met deze creatie, die de favoriete van mijn hart zal worden”. “Ze geneest zichzelf als ze ziek is en ze kan 18 uur per dag werken”. De engel kwam dichterbij en raakte de vrouw aan.

5 “Kan ze denken?" vroeg de engel.
“Maar u heeft haar zo zacht gemaakt, Heer” “Ze is zacht", sprak de Heer, “Maar ik heb haar ook sterk gemaakt. Je hebt geen idee wat ze krijgt te verduren en wat haar nog zal overkomen..“ “Kan ze denken?" vroeg de engel.  De heer antwoordde: “Ze kan niet alleen denken, maar ze is ook redelijk en kan onderhandelen."

6 De engel raakte haar wang aan....
“Heer het lijkt wel of er iets lekt! Wat kan er mis zijn?.”  “Ze lekt niet ....het is een traan” corrigeerde de Heer. “Waar is dat voor?" vroeg de engel.

7 Dit maakte diepe indruk op de engel; “Heer u bent een genie.
En de Heer zei: “Dat is haar manier om haar pijn te verwoorden, haar twijfel, haar liefde, haar eenzaamheid, haar lijden en haar trots.” Dit maakte diepe indruk op de engel; “Heer u bent een genie. U heeft aan alles gedacht. Die vrouw is werkelijk schitterend!"

8 Ze is geluk, liefde en gedachten.
Dat is ze zeker! De vrouw heeft krachten die een man verbazen, Ze kan moeilijkheden het hoofd bieden en gevaren trotseren. Ze is geluk, liefde en gedachten. Ze lacht op het moment dat ze het eigenlijk wil uitschreeuwen. Ze zingt als ze eigenlijk wil huilen, en soms lijkt ze gelukkig en lacht terwijl ze eigenlijk bang is.

9 Ze vecht voor waar ze in gelooft.
Gaat in tegen onrecht. Ze accepteert geen “nee” als antwoord, als zij een betere oplossing voor ogen heeft. Ze cijfert zich weg voor haar gezin. Ze gaat met een vriendin naar de dokter als die bang is. Haar liefde is onbaatzuchtig.

10 Ze voelt zich fijn, als ze hoort van een geboorte of een trouwerij.
Ze huilt van geluk als haar kinderen winnen. Ze is blij als anderen gelukkig zijn. Ze voelt zich fijn, als ze hoort van een geboorte of een trouwerij.

11 Har hart breekt als ze hoort van de dood van een naaste of vrienden.
Maar ze heeft de kracht om door te gaan met haar leven. Ze weet dat een zoen en een aai een gebroken hart kunnen helen.

12 Ze vergeet wat ze waard is...
Er is alleen 1 ding mis met haar. Ze vergeet wat ze waard is...

13 Stuur dit door naar kennisen, familie en vrienden om ze te laten weten hoe fantastisch ze zijn, stuur dit vooral naar mannen die je kent, want soms moeten ze daar gewoon even aan herinnerd worden..!!!


Download ppt "De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag."

Verwante presentaties


Ads door Google