De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik wens je De kracht van god.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik wens je De kracht van god."— Transcript van de presentatie:

1 Ik wens je De kracht van god

2 In het begin schiep God hemel en aarde

3 Gij die de bergen vastzet door uw kracht.
Ps. 65 : 7

4 Rivieren van levend water zullen stromen uit het hart van wie in mij gelooft. Zo zegt de schrift.
Joh. 7 : 38

5 mijn God is waar ik Hem verwacht Hij is op bergen en in dalen daarom laat Hij mij vaak Zijn kracht van hoogten en uit diepten  halen

6 Met zijn kracht doet hij de zee bedaren.
Job 26 : 12

7 en Hij zorgt voor morgen!
God kent je gisteren, geef Hem je heden, en Hij zorgt voor morgen!

8 Beloften Ik geef je mijn vrede. Ik reik jou mijn hand. Ik geef jou mijn sterkte, door MIJ houd je stand Ik geef je genade, een teken van trouw Ik ben als een Vader, Ik ben er voor jou. Ik geef je mijn blijdschap, Ik geef je mijn kracht Ik geef je mijn inzicht, met licht in de nacht Ik geef je mijn warmte, een vuur in de kou Ik geef je mijn Liefde, IK ben er voor jou. Ik geef je mijn toekomst, Ik geef je mijn troost en Ik zal je beschermen, want zwak is een roos Ik geef je mijn stilte die nimmer benauwt In mij mag je rusten, Ik ben er voor jou. Ik geef je mijn vriendschap, een arm om je heen Ik geef je mijn Woord, je bent nooit meer alleen. Ik geef je mijn Leven, omdat Ik van je hou Ik geef je mijn hart, want Ik ben er voor jou. Al je vragen en zorgen vinden rust in Mij Dus wees maar geborgen, Ik sta aan je zij Ik heb alles gegeven wat jij niet verdient Ik wil in jou leven, want jij bent MIJN vriend.

9 Voor je zijn, om je de Weg te wijzen
Moge Gods hand    Voor je zijn, om je de Weg te wijzen   Achter je, om je te beschermen   Onder je, om je op te vangen,en       Boven je om je te Zegenen.     

10 Woordeloos gebed.                                            Ik vouw mijn handen                                       maar 'k weet niet                                           wat ik zeggen moet.                                                                 Ik sluit mijn ogen,                                                            maar weet niet                                                                 wat ik voelen moet.                                                                     Dan voel ik de rust,                                                     en ik weet                                                                     U hebt mij gehoord!

11 God is licht en in hem is in het geheel geen duisternis.

12 Geloof hoort het onhoorbare, ziet het onzichtbare, gelooft het ongelofelijke en ontvangt het onmogelijke.

13 Heer onze Heer hoe machtig is uw naam op heel de aarde.
Ps. 8 : 10

14 Ik ben het licht der wereld
Matt. 5 : 14

15 Het samengestroomde water noemde hij zee.
Gen. 1 : 10

16 Al is het donker om je heen En zit het allemaal niet mee
God is liefde God is kracht God wil je helpen Dag aan dag Al is het donker om je heen En zit het allemaal niet mee Toch mag je weten God zal je nooit vergeten.


Download ppt "Ik wens je De kracht van god."

Verwante presentaties


Ads door Google