De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door GROEP 4 Groep 4 bestaat uit: Merel van Puffelen Tessa Treek Esther Verhoef Luke Wand Remco de Rijck Robin van der Steenstraeten Maikel Zee.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door GROEP 4 Groep 4 bestaat uit: Merel van Puffelen Tessa Treek Esther Verhoef Luke Wand Remco de Rijck Robin van der Steenstraeten Maikel Zee."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Door GROEP 4

4 Groep 4 bestaat uit: Merel van Puffelen Tessa Treek Esther Verhoef Luke Wand Remco de Rijck Robin van der Steenstraeten Maikel Zee

5 Taakverdeling Ontwerp: Luke Wand en Esther Verhoef Cad-tekening: Remco de Rijck Dummy: Merel van Puffelen en Maikel Zee Model: Robin van der Steenstraeten en Tessa Treek programmering: Remco de Rijck Pesentatie: Remco de Rijck Draaiboek: Esther Verhoef

6 FUNCTIE VAN HET WERKSTUK Het doel van het werkstuk is het opruimen en vervoeren van kleine spullen. Denk hierbij aan Lego (C)-blokjes e.d. Het werkstuk is gemaakt van Lego-technic en er is gebruik gemaakt van een gevoelsensor en 2 legomotertjes. Het is een multi- functioneel werkstuk en kan ook op grotere schaal worden nagebouwd. (Het product is auteursrechtelijk beschermd en verveelvuldiging van dit werkstuk is zonder de toestemming van de makers verboden)

7 EXTRA OPMERKINGEN Wegens omstandigheden is het de groep niet meer gelukt het werkstuk helemaal af te krijgen. Ook de programmering is niet meer gelukt (onze excuses hiervoor). Verder is alles goed gegaan en zijn er geen verdere problemen ontstaan.

8 EINDE VAN DEZE PRESENTATIE Klik op vorige om terug te keren naar de startpagina.


Download ppt "Door GROEP 4 Groep 4 bestaat uit: Merel van Puffelen Tessa Treek Esther Verhoef Luke Wand Remco de Rijck Robin van der Steenstraeten Maikel Zee."

Verwante presentaties


Ads door Google