De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s"— Transcript van de presentatie:

1 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Fotografieopdracht: Zet hier je foto Het is een mooie foto omdat je een silhouet ziet en de kleuren donker en koud zijn en je weerspiegeling ziet van lichten bovenin. Daardoor word het een grappige en mysterieuze foto.

2 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling:Evy Willems Fotografieopdracht:Standpunt Zet hier je foto Ik vind het mooi dat ik boven op alles zit, hierdoor krijg ik meer macht. Ook is de foto van onderaf gefotografeerd

3 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Melani van Arneman Fotografieopdracht: Je ziet de beweging erg mooi. Er is net op het goeie moment geklikt waardoor de beweging goed te zien is. De achtergrond is ook mooi vindt ik. Ook niet te rustig

4 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling:Serena Engelaar Fotografieopdracht:beweging Vertel hier waarom dit een mooi foto is. (denk aan de beeldaspecten); We hebben schaduw&beweging samengevoegd om een interessante en aparte foto te maken waarbij ook de beweging in de schaduw wordt getoont

5 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Fotografieopdracht: Zet hier je foto Omdat er een mooie compositie is en een laag standpunt gebruikt is lijkt het anders dan dat je normaal ziet. En door die grassprietjes is een deel scherp en een deel niet scherp dat geeft ook wel een grappig effect. Ook door die lantaaren paal die daar staat is het ook wel grappig want de laarzen staan ook niet precies in het midden.

6 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Femke van der Zwaluw Fotografieopdracht: Licht en kleur Zet hier je foto Dit is een foto die gemaakt is bij de opdracht licht. Ik vind deze foto heel mooi omdat de schaduw van de paal in het water te zien is. In de schaduw van de paal zie je een kronkeling. Dat vind ik heel mooi aan deze foto. Deze foto is schuin gemaakt waardoor die nog mooier is geworden.

7 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Vera Fotografieopdracht: compositie Zet hier je foto Ik vind dit een mooie foto omdat de kleuren erg mooi fel zijn en het licht valt zo op het blad dat er ook schaduw te zien is op de bladeren.

8 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling:Ruben de Graaf Fotografieopdracht:Licht&kleur B1 Lichtbewerking Zet hier je foto Vertel hier waarom dit een mooi foto is. (denk aan de beeldaspecten); Ik vind het een mooie foto omdat er een lichtbewerking en schaduwfoto tegelijk is.we hadden de lampen in de klas gebruikt omdat die heel vel waren zodat we er een mooi foto van konden maken.de muur was ook gekleurd en dat gaf al helemaal een mooi effect.

9 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Melani van Arneman Fotografieopdracht: Ik vind hem mooi omdat het standpunt goed is gekozen, de foto is van onder gemaakt en dat geeft een beter beeld. Je ziet rechtsboven ook nog een paar vogels die weg vliegen dus het is goed gecombineerd.

10 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Remco Berendsen Fotografieopdracht: Zet hier je foto Hij is wel mooi omdat, je niet echt kleur ziet maar het is er wel, en je hebt mooie ‘vormen’.

11 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling:Serena Engelaar Fotografieopdracht:licht en kleur Zet hier je foto Vertel hier waarom dit een mooi foto is. (denk aan de beeldaspecten) Omdat we door het rode raam in de aula hebben gefotografeerd is er een mix tussen licht&kleur ontstaan die een mooi contrast vormt met de lampen.

12 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Carlijn Benschop Fotografieopdracht: beweging Zet hier je foto ik heb deze foto gekozen, omdat… Door de camera scheef te houden lijkt het alsof ik veel hoger spring. De achtergrond is orgineel door de houten palen en de ene helft van de foto is een en al muur en de andere helft is het groen (gras en bomen).

13 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling:Chike Iweajunwa Fotografieopdracht:Compositie Zet hier je foto Ik vind het een mooie foto omdat je de ochtendzon er op ziet vallen, en die 2 blaadjes die de foto net wat interessanter maken. Ook vind ik het lage standpunt mooi en dat de foto vaag begint en steeds scherper wordt. 13

14 Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Naam leerling: Colin Wassing Fotografieopdracht:compositie Zet hier je foto Ik vind de foto heel mooi gelukt omdat het een mooie compositie heeft. Hij lijkt heel machtig en de vuisten laten dat nog een keer zien. Het licht wat op het gezicht valt is ook wel apart want, dan lijkt hij net een god. De achtergrond is ook goed want er is niets wat er niet hoort. Die twee rondjes boven zijn hoofd zijn ook leuk.


Download ppt "Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s"

Verwante presentaties


Ads door Google