De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,

Verwante presentaties


Presentatie over: "MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,"— Transcript van de presentatie:

1 MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg, dus laat ik de foto’s zien die ik heb gefotografeerd via de site. Natuurlijk kan ik de foto’s nog laten zien als bewijs.

2 ‘DE MEEST VERASSENDE FOTO’ Ik vond deze foto wel het meest verassend omdat er veel verschillende elementen in staan Zoals: -De boot die op de weg ligt. -De vrachtschip die op een gekantelde steiger ligt. -De familie die vrolijk doorreed. Dit is allemaal veroorzaakt door een aardbeving.

3 ‘EEN HEEL VERHAAL IN ÉÉN BEELD’ Dit is een galerij dat veel foto’s bevat van mannen die er ongeveer als deze man uitzagen. Er kunnen vele verhalen hierachter zitten, dat het bijvoorbeeld mijnwerkers waren die heel hard hebben moeten werken, Of het waren treinmachinisten die een ongeluk hebben meegemaakt. Daarom vond ik deze foto wel passen als ‘een heleboel verhalen in één beeld’. De recentie van worldpress zegt dat het politie-agenten waren die heel gedisciplineerd te werk gingen maar ze verdienden maar €130,- per maand ze werden door de taliban vermoord omdat ze stopten met werken vóórdat hun contract stopte.

4 ‘HET MOOISTE VORMGEGEVEN’ Ik vond dat deze foto heel mooi qua vorm, omdat iedereen anders staat. Want je kunt zien dat: -Een persoon staat op het kanon -Een persoon springt er vanaf -Een persoon valt ervanaf -En de rest die rent weg Je kunt ook goed zien dat het oorlog is, omdat je zo hier en daar een paar ontploffingen ziet

5 ‘GROTE IMPACT’ Op deze foto kun je het gevolg van een bombardement zien. Er hadden ongeveer 60 doden gevallen en 160 mensen waren zwaargewond. Omdat je deze foto niet zo vaak ziet, vond ik het toch wel een indrukwekkende foto omdat het toch best vaak gebeurd.


Download ppt "MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,"

Verwante presentaties


Ads door Google