De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Marit Mulder. Ik dacht dat het een mooi verhaal zou zijn, met een mooi einde. Ik verwachtte dat er veel in gezongen werd en niet veel werd vertelt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Marit Mulder. Ik dacht dat het een mooi verhaal zou zijn, met een mooi einde. Ik verwachtte dat er veel in gezongen werd en niet veel werd vertelt."— Transcript van de presentatie:

1 Door Marit Mulder

2 Ik dacht dat het een mooi verhaal zou zijn, met een mooi einde. Ik verwachtte dat er veel in gezongen werd en niet veel werd vertelt met praten maar eerder met zingen en emoties.

3 De regisseur van deze musical is Laurence Connor. De producent van de musical is Joop van den Ende. Verder hebben er nog veel meer mensen dit mogelijk gemaakt zoals de spelers, de Choreografen, decor opbouwers enz. De musical is natuurlijk in deze tijd gemaakt. Maar het speelt zich af tijdens de Vietnamoorlog. Dit is in de tijden 1960 t/m 1980

4 Musicals van joop van den Ende: Wicked

5 Tarzan

6 Petticoat En nog veel meer!

7  Ja, je ziet natuurlijk veel soldaten en veel typische Vietnamese jurkjes van toen. Ook ziet het decor vooral eruit als de Vietnamese cultuur.

8 Toen vond iedereen deze oorlog al een vreselijke gebeurtenis wat we nu nog steeds vinden alleen toen vond denk ik iedereen het erger omdat het toen pas net gebeurd was. Naar aanleiding van deze oorlog hebben ze 25 jaar geleden deze musical gemaakt als een voorbeeld hoe het daar verliep. Deze hebben ze nu herschreven en vernieuwd maar het verhaal is hetzelfde.

9 Je moet een heel groot podium voorstellen met een decor, dit decor is in Vietnamese style gemaakt. Ik pak een beeld opname. Zo hebben ze een bar gemaakt waar het meisje werkt op het begin. Hierbij moet je denken aan een rieten bar met een riet dak. Hier lopen veer prostituees die soldaten verleiden die aan een tafel zitten met bier en de meeste met een meisje op hun schoot.

10 Ja! Het was een mooie musical met een dubbel einde. Ik werd er zelf heel erg emotioneel van. Verder vond ik dat er heel goed gezongen werd, ik had alleen bij niet veel mensen dat ik echt kippenvel kreeg, maar als je het kreeg was het echt bijzonder mooi gezongen.

11


Download ppt "Door Marit Mulder. Ik dacht dat het een mooi verhaal zou zijn, met een mooi einde. Ik verwachtte dat er veel in gezongen werd en niet veel werd vertelt."

Verwante presentaties


Ads door Google