De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1.INHOUD 7. de geboorteINHOUDde geboorte 2.iNLEIDING 8.leuk filmpjeiNLEIDINGleuk filmpje 3.HET ETEN 9.Het eindeHET ETEN Het einde 4.MIJN EIGEN HONDMIJN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1.INHOUD 7. de geboorteINHOUDde geboorte 2.iNLEIDING 8.leuk filmpjeiNLEIDINGleuk filmpje 3.HET ETEN 9.Het eindeHET ETEN Het einde 4.MIJN EIGEN HONDMIJN."— Transcript van de presentatie:

1

2 1.INHOUD 7. de geboorteINHOUDde geboorte 2.iNLEIDING 8.leuk filmpjeiNLEIDINGleuk filmpje 3.HET ETEN 9.Het eindeHET ETEN Het einde 4.MIJN EIGEN HONDMIJN EIGEN HOND 5.VERENIGING HAASVERENIGING HAAS 6.leuke plaatjesleuke plaatjes

3 Ik houd mijn presentatie over honden omdat ik het hele leuke dieren vind en omdat ik er zelf ook een heb.

4 Honden zijn vleeseters dus ze eten alleen maar vlees.Mijn hond eet in de ochtend brokjes met vlees en in de avond brokken en runder (koeien)hart.

5 Mijn hond heet Zeus. Wij hebben onze hond uit een asiel in Spanje via Vereniging Haas. Daar vertel ik nu wat over.

6 Vereniging Haas is een stichting die helpt om honden uit Spaanse asiels te adopteren. De baas heet Belinda Meuldijk. Ze doen dat omdat in Spanje honden in een asiel na 10 dagen wordne doodgemaakt. Als je een hond adopteert uit spanje, wordt ie overgevlogen en krijg je hem met het paspoort.

7

8 Meestal als een hond pups krijgt, Krijgt hij een nest van zo’n 5 a 6 pups. Eerst ziet de pup er uit als een soort worst. maar dan haalt de moeder het vlies eraf en eet het op.ik was er zelf ook bij toen james werd geboren.

9

10 Dit was mijn power point presentatie. Ik laat jullie nu nog één filmpje zien!


Download ppt "1.INHOUD 7. de geboorteINHOUDde geboorte 2.iNLEIDING 8.leuk filmpjeiNLEIDINGleuk filmpje 3.HET ETEN 9.Het eindeHET ETEN Het einde 4.MIJN EIGEN HONDMIJN."

Verwante presentaties


Ads door Google