De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak.

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak."— Transcript van de presentatie:

1 ‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak

2 Kamunyak Hallo, ik ben duncan en ben geboren op 16 mei 2004 te haarlem bij huisje Riverdance. Hans en Karin zijn mijn lieve opvoeders. Ik zit rechts, voor de kijkers links en voor de interlectuelen onder ons, ik ben die zwarte. Mijn nieuwe eigenaars zijn Stef en Marjan en die wonen in Hilversum. .

3 Kamunyak,s papa . Ik ben de vader van Duncan. Mijn naam is Shadow.

4 Kamunyak,s mama . Ik ben de moeder van Duncan. Mijn naam is Delphi

5 Papa & Mama . Samen hebben wij een nestje gekregen

6 Broertjes en Zusjes . En dat zijn wij

7 Kamunyak Leuk ben ik hé !!! En zo lief !!!

8 Kamunyak En toen kwam het moment dat ik weg gebracht werd naar het huis van Stef en Marjan. Marjan wist van niks en was ik dus een grote verassing voor haar. Goeden avond, ik kom bewaking’s apparatuur voor uw man brengen, vertelde Hans en Karin . Miauw kwam er uit de doos.

9 Duncan of Riverdance Kom maar verder zij Marjan.
Ik voel de bui al hangen. Na het open maken van de doos was de bui vertrokken en begon meteen de zon te schijnen. Duncan of Riverdance Heeft een nieuw onderkomen en is uitgevlogen. En de omgeving wordt gedeeld met

10 Furgil Een pers van 11 jaar. Zwart smoke en lang harig zonder klitten.
Onze koning één oog. Na een gemene ziekte moest zijn oogje er uit. Wij merken er niets van, hij springt, danst, daagt uit en slaapt elke avond samen met Stef op de bank. .

11 En Foxy Een pers van 10 jaar. Wordt elk jaar, twee keer geschoren. Omdat hij wel last van klitten heeft en hij dus nooit gekamd wil worden. Hij komt bij een ander gezin vandaan, maar daar ging het niet, en hier wel. Soms moet even de rem er op. Vooral na het scheren speelt hij graag voor formule 1 coureur. .

12 Angelique Ik ben Angelique, ik was de eerste die bij Stef en Marjan kwam. Het nestje wat ik kreeg overleefde niet omdat ik te klein was. Daarna werd ik verstoten door mijn mede dieren omdat ik met hun kittens aan de haal ging. Stef en Marjan namen mij in hun huis toen ik 2 was. Daar ben ik bijna 13 jaar geworden, en ook ik moest geschoren worden. Kamunyak heb ik nooit gekend want die kwam na mij.

13 Angelique * ~ Woorden van troost zijn snel vergeten, Over de tijd die alle wonden heelt. Maar weten zij wat wij hebben gedeeld? Echte vriendschap, zo zeldzaam in dit leven !!!

14 Duncan kreeg de naam Kamunyak
Helaas na 5 maanden bij Marjan en Stef vertoefd te hebben werd ik erg, erg ziek. Marjan en Stef moesten mij bij voeren. Helaas moest ik na 4 weken zorg, terug naar Hans en Karin die mij verder gingen bij voeren omdat ik nog geen 3 kilo woog. Mijn baasjes moeten werken en konden geen vrij meer krijgen. Hans en Karin namen de verzorging over in de hoop dat ik beter zou worden. Via de web cam kunnen Marjan en Stef mij volgen, en elke dag hebben zij contact met Hans en Karin. Alleen maar vol lof over Hans en Karin, ook al vind ik het niet leuk om gevoerd te worden. Ik ga langzaam vooruit, ook al is het met hele kleine stapjes !!!

15


Download ppt "‘’Een beetje tijd!!! Kamunyak."

Verwante presentaties


Ads door Google