De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kinderen stellen zich graag aan u voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kinderen stellen zich graag aan u voor."— Transcript van de presentatie:

1 De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Studiefonds Bali Kids De kinderen stellen zich graag aan u voor. Gebruikte afkortingen : KG = peuterschool TK = kleuterschool SD = lagere school SMP = junior high school SMA = senior high school

2 De kleuters TK/KG Als baby terecht gekomen bij Bali Kids,
Haar vader is overleden en moeder is ziek. Kenzo kwam doodziek binnen via een ander kindertehuis, is inmiddels opgeknapt maar heeft voortdurend goede zorg nodig. Hij is 3 jaar en heeft nog geen persoonlijke sponsor. Asih, is 3 jaar en heeft een sponsor.

3 De kleuters TK/KG Komang Tria en Wahyu, zus en broer. Moeder is overleden aan Aids. In haar korte leventje is Komang Tria al meerdere keren geopereerd vanwege long- problemen. Momenteel gaat het heel goed en ze gaat naar de kleuterschool. Komang Tria is 5 jaar en heeft nog geen sponsor gevonden.

4 Kinderen op lagere school SD
Ari A, tweede klas lagere school, haar vader is overleden, woont samen met haar tweelingzusje Ari S, bij Bali Kids. Voor beiden hebben we een sponsor gevonden.

5 Kinderen op lagere school SD
Putu Mega leefde op straat met zijn opa, is 9 jaar oud en was tot vorig jaar nooit naar school geweest. Hij zit nu in de 2e klas. Hij zoekt nog een sponsor. Ayu komt uit een heel arm gezin, haar broer Merta en zus Ning wonen ook bij Bali Kids. Ayu is 11 jaar en zit in de 4e klas. Ze heeft al een sponsor gevonden.

6 Kinderen op lagere school SD
Ririn woont al 5 jaar bij Bali Kids, samen met haar halfbroers Komi en Hans. Afkomstig uit een gebroken arm gezin. Ze zit in de 5e klas en heeft een sponsor. Ook Isrok werd erg ziek binnen gebracht bij Bali Kids, maar inmiddels is hij helemaal OK. Zijn vader leeft niet meer, zijn moeder kan niet voor hem zorgen. Isrok is 13 jaar, maar door zijn ziek zijn zit hij pas in de 5e klas. Hij heeft een sponsor gevonden.

7 Kinderen op lagere school SD
Merta, broer van Ning en Ayu, is al 13 jaar, maar zit nog in de 4e klas lagere school, omdat zijn ouders geen geld hadden hem naar school te laten gaan. Sinds hij bij Bali Kids woont heeft hij zich ontpopt als een geweldige leerling. Voor Merta zoeken wij nog een schoolsponsor.

8 Jongeren op Middelbare school SMP
Iluh’s ouders zijn beiden overleden aan Aids, we vonden haar onder het sterfbed van haar moeder in het ziekenhuis. Sinds een jaar woont ze nu bij Bali Kids, ze is 13 en zit in haar eerste jaar SMP. Ze heeft in 1 jaar 2 jaar school- achterstand ingehaald. Ze heeft nog geen sponsor. Agung is van arme afkomst. Toen hij een tumor kreeg in zijn hals is hij opgenomen bij Bali Kids. Inmiddels heeft hij een operatie en chemo gehad en gaat het goed met hem. Agung is 13 jaar en zit in de 2e klas SMP. Hij heeft nog geen sponsor.

9 Jongeren op Middelbare school SMP
Hans, halfbroer van Ririn, afkomstig uit gebroken gezin. Woont ook al 5 jaar bij Bali Kids. Hans is 13 jaar en zit in de 2e klas SMP. Hans heeft al 5 jaar eenzelfde sponsor. Tari, woont met haar oudere zus Yani, ook al 5 jaar bij Bali Kids. Afkomstig uit een zeer arm gezin die alleen geld hadden om de zoons naar school te sturen. Tari is erg kunstzinnig en goed in dans. Ze is 14 jaar en zit in de 2e klas SMP. Voor haar zoeken wij een nieuwe sponsor.

10 Jongeren op Middelbare school SMA
Komang komt uit een zeer arm gezin. Haar oudere broer werkt als chauffeur van de mobiele kliniek bij Bali Kids. Ze is 16 en gaat naar de 1e klas SMA. Zij heeft nog geen sponsor. Redi heeft al een paar jaar leukemie en verblijft om die reden permanent bij Bali Kids. Zeer gemotiveerd qua opleiding en toekomst. Hij is 17 jaar en doet 1e klas SMA. Voor dit schooljaar hebben we een sponsor voor Redi.

11 Jongeren op Middelbare school SMA
Eka heeft geen vader meer, is 18 jaar en woont na jaren bij Bali Kids nu in een ‘halfway’ house vlakbij Bali Kids op weg naar zelfstandigheid. Hij is 18 jaar en doet het 2e jaar SMA. Eka heeft geen sponsor. Deze prachtige dame is Yani, oudere zus van Tari. Zoals te zien is, is ze gek op Balinese dans. Yani is 17 jaar en doet het 2e jaar SMA. Yani heeft geen sponsor.

12 Jongeren op Middelbare school SMA
Ning, 18 jaar woont ook al in een ‘halfway’ house. Haar jongere broer Merta en zusje Ayu wonen bij Bali Kids. Ning doet het laatste jaar SMA, is erg goed in dans en zal waarschijnlijk een verpleegkunde-opleiding gaan doen. Ning heeft een sponsor.

13 Bent u geïnteresseerd om een kind persoonlijk te sponsoren?
Neemt u dan even contact met ons op, wij informeren u over de kosten en geven u dan ook meer informatie over de kinderen. U kunt ook geld overmaken o.v.v. studiefonds Bali Kids. Daar betalen wij de studiekosten uit voor de kinderen die geen persoonlijke sponsor hebben. In beide gevallen helpt u een kind een toekomstdroom waar te maken. Wij en zij danken u hartelijk!


Download ppt "De kinderen stellen zich graag aan u voor."

Verwante presentaties


Ads door Google