De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rapport per hofressort Procedure van doorverwijzing Een alternatieve maatregel kan op verschillende niveaus in de afhandeling van een justitieel dossier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rapport per hofressort Procedure van doorverwijzing Een alternatieve maatregel kan op verschillende niveaus in de afhandeling van een justitieel dossier."— Transcript van de presentatie:

1 Rapport per hofressort Procedure van doorverwijzing Een alternatieve maatregel kan op verschillende niveaus in de afhandeling van een justitieel dossier worden aangewend. Voor onze cursus komen vooral de verwijzingen vanuit de Bemiddeling in Strafzaken (BEM) en op basis van een probatiemaatregel (PROB) in aanmerking. Andere procedures, zoals Genade, Voorlopige in vrijheidstelling, … komen zelden voor en worden in deze grafiek vermeld onder het vak ANDERE. Ook vrijwilligers, zij het zeer uitzonderlijk, worden in deze categorie opgenomen.

2 De eerste grafiek geeft de evolutie van het totaal aantal dossiers per arrondissement weer.

3 De 2 de grafiek geeft per arrondissement een beeld van de dossiers per doorverwijskanaal. De gegeven cijfers zijn absolute cijfers.


Download ppt "Rapport per hofressort Procedure van doorverwijzing Een alternatieve maatregel kan op verschillende niveaus in de afhandeling van een justitieel dossier."

Verwante presentaties


Ads door Google