De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een nieuw rapport …. Een rapport dat …… meer vertelt over de leerling - meer vertelt over de leerling duidelijker is voor de ouders - duidelijker is voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een nieuw rapport …. Een rapport dat …… meer vertelt over de leerling - meer vertelt over de leerling duidelijker is voor de ouders - duidelijker is voor."— Transcript van de presentatie:

1 Een nieuw rapport …

2 Een rapport dat …… meer vertelt over de leerling - meer vertelt over de leerling duidelijker is voor de ouders - duidelijker is voor de ouders

3

4

5

6

7 We hebben de “procenten” vervangen door een cijfer van 1 tot en met 4. Elk cijfer heeft een betekenis.

8 Met een letter beoordelen we het gedrag en de inzet (werkhouding). Elke letter heeft een betekenis.

9 ASV op het rapport …

10 BGV op het rapport …

11

12 Informatie over de eventuele extra ondersteuning :

13 Samenvatting – evolutie. Onderaan maken we een samenvatting van de sterke punten, de werkpunten en wat we verwachten van de leerling (ASV EN BGV) STERKE PUNTEN VAN DE LEERLINGSTERKE PUNTEN VAN DE LEERLING Je kan taakgericht werken. Je hebt veel aandacht voor afwerking. Span je ook in voor vakken en opdrachten die je minder goed kan of die je minder interessant vindt.

14

15

16

17


Download ppt "Een nieuw rapport …. Een rapport dat …… meer vertelt over de leerling - meer vertelt over de leerling duidelijker is voor de ouders - duidelijker is voor."

Verwante presentaties


Ads door Google