De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rapport per arrondissement Reden van doorverwijzing Op het intakeformulier wordt aan de justitieassistent gevraagd om de feiten waarvoor de persoon verwezen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rapport per arrondissement Reden van doorverwijzing Op het intakeformulier wordt aan de justitieassistent gevraagd om de feiten waarvoor de persoon verwezen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Rapport per arrondissement Reden van doorverwijzing Op het intakeformulier wordt aan de justitieassistent gevraagd om de feiten waarvoor de persoon verwezen is, binnen een lijst aan te kruisen. Hierop werden de statistieken gebaseerd en niet op hetgeen de deelnemers ons vertellen. Indien er verschillende feiten werden aangekruist, nemen we daarvan slechts één enkele op basis van de volgende lijst (én in die volgorde geanalyseerd): 1.Agressie 2.Rijden onder invloed – alcohol 3.Rijden onder invloed – illegale drugs 4.Opgefokte brommer 5.Snelheid 6.Ongeval (en vluchtmisdrijf) 7.Papieren (geen rijbewijs, verzekering, … ) 8.andere

3 Gezien de veelheid van redenen worden telkens 2 grafieken weergegeven. De redenen van doorverwijzing worden opgesplitst in 2 groepen: Groep1: agressie / ROI-alcohol/ROI-ill.drugs/snelheid Groep2: papieren/opgefokte brommer/ongeval/andere De cijfers verwijzen naar de procentuele verdeling. De staven van hetzelfde jaartal op beide grafieken zouden een totaal van 100% moeten geven! Op deze manier kun je gemakkelijker vergelijken tussen de verschillende jaren


Download ppt "Rapport per arrondissement Reden van doorverwijzing Op het intakeformulier wordt aan de justitieassistent gevraagd om de feiten waarvoor de persoon verwezen."

Verwante presentaties


Ads door Google