De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Doelen Soorten vormgeving. Missie De rol en ambities van de organisatie binnen een gekozen werkterrein. Het gaat om een brede omschrijving gericht op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Doelen Soorten vormgeving. Missie De rol en ambities van de organisatie binnen een gekozen werkterrein. Het gaat om een brede omschrijving gericht op."— Transcript van de presentatie:

1 Doelen Soorten vormgeving

2

3 Missie De rol en ambities van de organisatie binnen een gekozen werkterrein. Het gaat om een brede omschrijving gericht op de behoeften van afnemers en welke rol bedrijf daarin wil spelen. Voorbeeld van een cosmetica bedrijf: “In de fabriek maken we cosmetica – in de winkel verkopen we hoop.”

4 Strategisch doel Bepaling van welke richting de onderneming inslaat. welke markten welke producten Vormt basis voor operationele doelen voor tactische planning

5 Operationele doelstellingen Uitvoering van de strategische doelstellingen, op korte termijn. Daarvoor moet je plannen!


Download ppt "Doelen Soorten vormgeving. Missie De rol en ambities van de organisatie binnen een gekozen werkterrein. Het gaat om een brede omschrijving gericht op."

Verwante presentaties


Ads door Google