De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen In de ander zie jehet spiegelbeeld van jezelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen In de ander zie jehet spiegelbeeld van jezelf."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen In de ander zie jehet spiegelbeeld van jezelf.

3 Wat biedt La Fontaine? E-Coachmonitor Coaching Training op maat Teamtraining Kennis is van geen waardetenzij je hem in de praktijk brengt

4 Waarom kiezen voor La Fontaine? Persoonlijk Boeiend Deskundig Kwaliteit en duidelijkheid Creatief

5

6 De E-Coachmonitor De 7 stappen Competentie- profiel Inschattings- lijst 360º Feedback Ontwikkel- punten bepalen Doelen omschrijven Persoonlijk Ontwikkel Plan(POP) Bewijsvoering

7 Competentieprofiel Besluitvaardigheid Marktgerichtheid Klantgerichtheid Netwerken Visie Probleemanalyse Overtuigingskracht Ambitie Organiseren eigen werk Initiatief

8 Visie Afstand nemen van de dagelijkse praktijk; zich concentreren op hoofdlijnen en langetermijn beleid.

9 Standaard gedragstermen Herkent patronen in gebeurtenissen, ziet verbanden en vooral ook verschillen tussen wat er op dit moment gebeurt en situaties die zich al eerder hebben voorgedaan. Stemt plannen af op veranderingen en vernieuwingen, ook wanneer deze afkomstig zijn van buiten het eigen beroep. Kent de relevante trends en ontwikkelingen binnen en buiten het eigen bedrijf, is zich bewust van de consequenties hiervan voor de eigen werksituatie. Weet uit eigen ervaring en kennis de trends te distilleren. Legt meer het accent op mogelijkheden voor de toekomst, dan op beperkingen in het heden. Komt met praktische strategieën voor de langere termijn. Maakt zich los van de dagelijkse problematiek, neemt de tijd om vooruit te denken en geeft de grote lijnen aan.

10 Ontwikkelen op zelf gekozen ontwikkelpunten In een eigen gekozen tempo Minimaal een jaar lang ondersteuning van een professionele E-Coach Zelf de ontwikkeling kunnen volgen in een digitale werkomgeving Tijdbesparend Gecoacht worden wanneer u dat wenst! Welke voordelen ziet u? Welke voordelen biedt dit?

11 Resultaat Afhankelijk van eigen tijdsbesteding en inzet zult u competenter zijn als ondernemer. Waardoor u meer invloed kunt uitoefenen op het door u gewenste resultaat. U ervaart meer zelfvertrouwen en plezier in het uitoefenen van uw bedrijf. U zult ervaren dat externe omstandigheden minder invloed hebben op u of uw bedrijfsvoering.

12 Soms is het beter te doen als te bedenken waarom je het zou doen. Bedankt voor uw aandacht


Download ppt "Wie is La Fontaine? Anneke van Doorn Jolanda van der Steen In de ander zie jehet spiegelbeeld van jezelf."

Verwante presentaties


Ads door Google