De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris."— Transcript van de presentatie:

1 Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris.
Wat kan ik voor u betekenen? Telefoon:

2 Reden om mij in te huren. Zelf een interne medewerker opleiden is niet haalbaar en betaalbaar. Onze ervaren auditor is niet meer in dienst of is langdurig afwezig. U hebt onvoldoende tijd om de interne audits zelf uit te voeren. Uw interne auditoren controleren hun eigen werkzaamheden en hebben een gekleurde bril op. De verplichte VCA audits lukt ons niet voor elkaar te krijgen. U wilt een proefaudit als voorbereiding op de certificering audit. Er wacht u een externe verlengingsaudit en u hebt twijfels of dit wel goed verloopt. Er wacht u een externe audit, uitgevoerd door auditors die namens uw klant(en) komen.

3 Nog meer redenen om mij in te huren.
De Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI & E) conform branche methode uitvoeren. Samen een Plan van Aanpak (PvA) opstellen. Dit PvA jaarlijks evalueren. Taak-Risico-Analyse (TRA) uitvoeren. Veiligheid & Gezondheidsplan opstellen (V&G-plan). Inventariseren welke gevaarlijke stoffen er worden gebruikt. Maatregelen nemen om te voorkomen dat er ongelukken komen. Werkplekkaarten opstellen (1 A-4) i.p.v. de veiligheidsbladen die vaak uit meer dan 10 pagina’s bestaan.

4 Wat zijn de voordelen om mij in te huren.
Minimale kosten per jaar. Een ervaren, deskundige, praktische en onpartijdige auditor – met meer dan 20 jaar ervaring. SMART opgestelde bevindingen. Uw faalkosten in kaart brengen. Actieve rol voor verantwoordelijken, die gedwongen worden op korte termijn actie te ondernemen. Effectieve beoordeling van het kwaliteitsmanagementsysteem en opvolging corrigerende en preventieve maatregelen. Voldoende informatie of u uw organisatie kunt verbeteren. Up-to-date voldoen aan de Arbo-wetgeving. Een Plan van Aanpak met duidelijke punten die aangepakt moeten worden.

5 Wat kan ik verder nog voor u betekenen.
Uw intern auditteam trainen. Of uw interne auditor ondersteunen in zijn werkzaamheden en helpen met het opstellen van procedures en werkinstructies. Het papieren Kwaliteitssysteem omzetten naar een digitaal Kwaliteitsysteem. De preventiemedewerker(s) trainen zodat ze zelf de Risico-Inventarisatie kunnen uitvoeren. Het BHV-plan actualiseren. Een BHV checklist opstellen, o.a. de EHBO koffer controleren. VCA procedures opstellen. De medewerkers trainen hoe om te gaan en te werken met gevaarlijke stoffen. Training “Projectmatig werken” geven. Op uw organisatie afgestemde trainingen, incompany.

6 Competenties. Nauwkeurigheid. Leerbereidheid. Plannen en organiseren.
Kwaliteitsgerichtheid en voortgangscontrole. Flexibiliteit. Resultaatgericht. Zelfstandig. Coachen. Goed kunnen luisteren. Overtuigingskracht.

7 Wat kan ik voor u betekenen?
Ik hoor graag of u iets voor mij kunt betekenen. Neem daarvoor contact op met: Telefoon :


Download ppt "Hallo ik ben Henk Wassen Een ervaren Kwaliteit en Arbo-functionaris."

Verwante presentaties


Ads door Google