De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Levenslang Leren ? Alle leeractiviteiten die gedurende het hele leven ontplooid worden om kennis, vaardigheden en competenties vanuit een persoonlijk,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Levenslang Leren ? Alle leeractiviteiten die gedurende het hele leven ontplooid worden om kennis, vaardigheden en competenties vanuit een persoonlijk,"— Transcript van de presentatie:

1 Levenslang Leren ? Alle leeractiviteiten die gedurende het hele leven ontplooid worden om kennis, vaardigheden en competenties vanuit een persoonlijk, burgerlijk, sociaal en/of werkgelegenheidsperspectief te verbeteren. EU (2001)

2 Mogelijke concretisering van LLL

3 Workshop: Verdere ontwikkeling van LLL •Doel: concrete aanbevelingen voor hogescholen en VLHORA •Werkwijze:  2 groepen (voorz: Irène, Margriet) in 2 lokalen  Elke groep kiest 1 notulist: notuleert en licht toe bij bespreking  Tijd: 60 min.  Resultaten plenair bespreken na de lunch •Vragen: 1.Maken hogescholen op de juiste manier gebruik van de mogelijkheden om LLL te implementeren/ontwikkelen/stimuleren? Waar liggen nog kansen? 2.Wat zijn eventuele barrieres in verdere ontwikkeling van LLL? 3.Welke oplossingen en/of goede voorbeelden zijn er om stappen voorwaarts te zetten?

4 Workshop vragen 1.Maken hogescholen op de juiste manier gebruik van de mogelijkheden om LLL te implementeren/ontwikkelen/stimuleren? Waar liggen nog kansen? 2.Wat zijn eventuele barrieres in verdere ontwikkeling van LLL? 3.Welke oplossingen en/of goede voorbeelden zijn er om stappen voorwaarts te zetten?


Download ppt "Levenslang Leren ? Alle leeractiviteiten die gedurende het hele leven ontplooid worden om kennis, vaardigheden en competenties vanuit een persoonlijk,"

Verwante presentaties


Ads door Google