De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg.. Antonius Zorg wordt een merkoverstijgend label van de Antonius Zorggroep dat gevoerd zal worden door het Antonius.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg.. Antonius Zorg wordt een merkoverstijgend label van de Antonius Zorggroep dat gevoerd zal worden door het Antonius."— Transcript van de presentatie:

1 Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg.

2 Antonius Zorg wordt een merkoverstijgend label van de Antonius Zorggroep dat gevoerd zal worden door het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg.

3 Wie zijn we? Antonius Ziekenhuis met locaties in Sneek en Emmeloord. Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 buurtgerichte zorgteams. Wij bieden een breed pakket aan zorg; ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis (Thuishotel). Ook bieden wij zorg op het water. Wij werken dagelijks met 3.500 mensen aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de provincie Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder, Urk en de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Samenwerking met de zorg en hulpverleners in de regio staat bij ons hoog in het vaandel. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij.

4 De koers Sterke basiszorg in care én cure (Thuiszorg én ziekenhuis). Kwaliteit en Veiligheid als uitgangspunt. Samen met de regio, de zorg slimmer organiseren. De bestuurlijke fusie Antonius Zorggroep, Kwadrant Groep en Nij Smellinghe/Zorggroep Pasana (onder werktitel KANS) wordt onderzocht.

5 Wie zijn we? Wij zijn een sterk basisziekenhuis in de buurt. Met ziekenhuislocaties in Sneek en Emmeloord. Wij bieden volledig medisch gespecialiseerde zorg. De huisartsenpost, spoedapotheek en het laboratorium zijn ook gesitueerd in het ziekenhuis. Samen met Thuiszorg Zuidwest Friesland en Thuishotel vormen wij de Antonius Zorggroep. Samen zorgen wij voor beste zorg, veilig en dichtbij.

6 De koers Sterke basiszorg, tegen marktconforme prijzen. Samenwerken met huisartsen en andere zorgaanbieders in de regio. Keuzes maken in onderscheidend zorgaanbod. Zorgnetwerken (concentratie van kennis). Bundelen van krachten maakt sterker. Samen met Thuiszorg, zorg op maat.

7 Wie zijn we? Wij werken dagelijks met 36 buurtgerichte zorgteams aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van Zuidwest-Friesland. Wij bieden verzorging, verpleging, nachtzorg, 24-uurs zorg, hulp in de huishouding, thuisbegeleiding en medische zorg aan huis. Wij helpen cliënten bij voeren van de eigen regie en zelfredzaamheid. Met het Antonius Ziekenhuis en Thuishotel vormen wij de Antonius Zorggroep. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij.

8 De Koers Interne reorganisatie ‘Toekomstbestendige thuiszorg’. Gericht op het begeleiden van de cliënt bij het voeren van de eigen regie en het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt. Zorg tegen lagere kosten. Kleine zelfsturende buurtgerichte zorgteams. Samen met het ziekenhuis zorg op maat.

9 Een nieuw label Antonius Zorg zal nader worden uitgewerkt tot een onderscheidend integraal zorgconcept.

10 Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg. Deskundige zorg en hulp op maat daar waar het nodig is. Voor iedereen. Voorlichtingsbijeenkomsten over aandoeningen en behandelingen, leefstijl en preventie. Diensten aan huis, van computerles en boodschappenservice tot aan maaltijdbezorging. Antonius Ziekenhuis, Thuiszorg Zuidwest Friesland en Thuishotel vormen met elkaar de zorg die mensen nodig hebben.

11 Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg. Antonius Zorg. Samen sterk. Samenwerking met de zorgverleners in de regio staat bij ons hoog in het vaandel. Specialisten, huisartsen, ambulancedienst, apothekers, thuiszorgorganisaties, hulp en dienstverleners, maar ook familie en mantelzorgers. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij.

12 Kernwaarden Antonius Zorg. Kernwaarden. De kernwaarden maken we samen. Deze versie is het vertrekpunt. Versie 1.0

13 Laat je informeren via de site Reageer op de stellingen Verrijk ons met jouw nieuws Antonius Zorg. Bouw jij mee? Doe mee!


Download ppt "Antonius Zorg. Uw zorg, onze zorg.. Antonius Zorg wordt een merkoverstijgend label van de Antonius Zorggroep dat gevoerd zal worden door het Antonius."

Verwante presentaties


Ads door Google