De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stelling 1 Zorgaanbieders moeten samen regie gaan voeren op de totale zorg in een regio. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stelling 1 Zorgaanbieders moeten samen regie gaan voeren op de totale zorg in een regio. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen."— Transcript van de presentatie:

1 Stelling 1 Zorgaanbieders moeten samen regie gaan voeren op de totale zorg in een regio. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen en uitdagingen. Hiervoor doen wij een oproep aan X om Y te regelen / faciliteren / doen.

2 Stelling 2 Zorgaanbieders moeten ondernemers blijven / worden. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen en uitdagingen. Hiervoor doen wij een oproep aan X om Y te regelen / faciliteren / doen.

3 Stelling 3 Regioregie betekent dat zorgprofessionals de traditionele grenzen van hun domeinen moeten loslaten. Waarom eens, waarom oneens. Ervaringen? Daarbij zien wij de volgende kansen en problemen. Hiervoor doen wij een oproep aan X om Y te regelen / faciliteren / doen.

4 Stelling 4 a. Als zorgaanbieders samen regie gaan voeren, zal op enig moment een organisatie met rechtsvorm nodig zijn om die regie in onder te brengen. b. Een blijvende inbreng van professionals in die organisatie is nodig. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen en bedreigingen. Hiervoor doen wij een oproep aan X om Y te regelen / faciliteren / doen.

5 Stelling 5 Als u uitgaat van uw eigen regio: mijn regio is binnen 5 jaar toe aan budgethouderschap. Waarom eens, waarom oneens. Welke 3 belangrijkste zaken moeten dan geregeld zijn, en wie zou dat kunnen regelen? Welke fases zou u onderscheiden in het toegroeien naar budgethouderschap?

6 Stelling 6 Patiënten en burgers / inwoners moeten meebeslissen in een systeem van regioregie. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen en bedreigingen. Hiervoor doen wij een oproep aan X om Y te regelen / faciliteren / doen.


Download ppt "Stelling 1 Zorgaanbieders moeten samen regie gaan voeren op de totale zorg in een regio. Waarom eens, waarom oneens. Daarbij zien wij de volgende kansen."

Verwante presentaties


Ads door Google