De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

4 de Adventszondag 21december 2008 Lucas 1 vers 26-37 Gegroet Maria, begenadigde, de Heer is met je. De kracht van de Allerhoogste bedekt je als een schaduw.

Verwante presentaties


Presentatie over: "4 de Adventszondag 21december 2008 Lucas 1 vers 26-37 Gegroet Maria, begenadigde, de Heer is met je. De kracht van de Allerhoogste bedekt je als een schaduw."— Transcript van de presentatie:

1 4 de Adventszondag 21december 2008 Lucas 1 vers 26-37 Gegroet Maria, begenadigde, de Heer is met je. De kracht van de Allerhoogste bedekt je als een schaduw en je zoon wordt heilig en Zoon van God genoemd.

2 Lukas 1 vers 38 Maria zei: “De Heer wil ik dienen: Laat er met mij gebeuren wat u hebt gezegd.”

3

4 Langverwacht en onverwacht. Wees niet bang, vertrouw op Hem. Luister goed en hoor zijn stem: Hij die dicht bij mensen staat, Hij laat zien wat komen gaat.

5 Een klassieke bidhouding, de orante-houding, wordt uitgebeeld door de gebogen takken, als opgeheven armen. Dat is het openstaan en willen luisteren naar het Woord van leven.

6 De lelie is het symbool voor Maria en het blauw van de hyacinth is haar kleur.

7 De bijbel ligt op de rand van het venster. Gods Woord vormt de sleutel naar de Geest van leven, het leven dat het licht is voor mensen.

8 We zitten op de scheiding van het oude naar het nieuwe leven. Alles staat op de rand van het venster en wijst naar het licht van de vier advents- kaarsen. KERST!

9


Download ppt "4 de Adventszondag 21december 2008 Lucas 1 vers 26-37 Gegroet Maria, begenadigde, de Heer is met je. De kracht van de Allerhoogste bedekt je als een schaduw."

Verwante presentaties


Ads door Google