De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

It’s Alive! Vier het leven!.

Verwante presentaties


Presentatie over: "It’s Alive! Vier het leven!."— Transcript van de presentatie:

1 It’s Alive! Vier het leven!

2 2 Petrus 1:16-19 Toen wij u de glorierijke komst van onze Heer Jezus Christus verkondigden, baseerden wij ons niet op vernuftige verzinsels – integendeel, wij hebben met eigen ogen zijn grootheid gezien. Want hij ontving van God, de Vader, eer en luister, toen de stem van de majesteitelijke luister tegen hem zei: ‘Dit is mijn geliefde Zoon, in hem vind ik vreugde.’ Die stem hebben wij zelf uit de hemel horen klinken toen wij met hem op de heilige berg waren. Ons vertrouwen in de woorden van de profeten is daardoor alleen maar toegenomen.

3 Structuur Paulus een gelovige die je als voorbeeld ziet en in jouw leven wil meekijken. Barnabas een gelovige die je gelijke is, een soul brother. Timoteus een gelovige voor wie jij een voorbeeld kunt en wilt zijn.

4 Een betere wereld begint bij jezelf

5 Cultuur Jezus geen patroondenken…. Bijbel Maria Later William Wallace
Nu Heidi Baker Morgen ……………….

6 Begin in het klein, je zult het effect zien als een steen in het water
Begin in het klein, je zult het effect zien als een steen in het water. Vanavond starten dus! Besluit op je beste moment wat je op gewonen momenten wilt doen. Kies nu! Hou je vrijheid vast: vallen mag, als je maar weet opstaat. Doe niet ‘normaal dan doe je al gek genoeg’

7 It’s Alive! Vier het leven!


Download ppt "It’s Alive! Vier het leven!."

Verwante presentaties


Ads door Google