Welkom! Visie en hart achter Samen door de Bijbel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Welkom op TOV! Bekering.
Hier en hiernamaals.
“Ik kan dit niet oplossen...”
Jozua Hoofdstuk 9 Lopen en gedragen worden Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Welkom in de samenkomst
Gods leiding in ons leven en De Heilige Geest CSR Delft 6 september 2011 Drs. G.C. Vreugdenhil 1.
De drie-eenheid “omdat God Zich zo in zijn Woord heeft geopenbaard”
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
NIET OP DOOIEND IJS !!.
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
Jezus vroeg zijn leerlingen: `Wie is de Mensenzoon volgens de mensen?' Matt 16/13.
‘Met de Bijbel kun je alle kanten op…’ LEERMEESTER DER HEIDENEN 7 En ik ben daartoe als een verkondiger en een apostel gesteld – ik spreek waarheid en.
De Heer Jezus en Zijn discipelen voor Zijn lijden
Romeinen Denken en Dienen. En de God van de volharding en van de vertroosting – Israël! Deuteronomium 8:2-5; 29:5 moge u geven hetzelfde gezind.
Romeinen Denken en Dienen.
De Ben Adam Psalm 8.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
Face t0 face - 3 De wet van het koninkrijk …. Face t0 face - 3 Johannes 13:1-20 Pijnlijke situatie : slaaf vergeten voor de voetwassing Allen klaar om.
Godsdienst.
Godsdienst.
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond is:
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Het hart van verbondenheid
Engelen.
Verlangens van God.
Hartelijk welkom in deze dienst
Gelukkig Domweg gelukkig of ‘Alles op Zijn plaats’? DE DAPPERSTRAAT
28 september 2014 Zoetermeer. Openbaring 1 1 Openbaring van Jezus Christus, welke God Hem gegeven heeft om zijn dienstknechten te tonen hetgeen weldra.
Leven zoals past bij God
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Ds. Ds : Mw. M.Reinders de Haan
Preek Johannes 9:39 God wint, dat kun je zien ..
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
? Wat zegt de Bijbel erover?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Marcus 9.
7 sept Zoetermeer. 14 want ik weet, dat het afleggen van mijn tent spoedig komt, zoals ook onze Here Jezus Christus mij heeft doen weten. 2Petrus.
WOORD Het WOORD is vlees geworden en het heeft onder ons gewoond en wij hebben zijn heerlijkheid aanschouwd, een heerlijkheid als van de eniggeborene.
Welkom in de samenkomst
Ik houd mijn oog gericht op de Heer. We lezen: 1 Koningen 19 De preek gaat over: 1 Koningen 19 : Luisteren naar Gods stem Alle liederen.
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
“de liefde van God”.
De doop in de Heilige Geest
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Een voorbeeld dat navolging verdient
Blijven in het Woord tot erkentenis der Waarheid. Zaaier 3x.
Redding, Loon & Kroon En onze Heere Jezus Christus Zelf en onze God en Vader, Die ons heeft liefgehad en ons een eeuwige troost en goede hoop gegeven heeft.
Curieuze Kinderen Basis Levens Vragen 1.Begin: Wat is onze oorsprong? 2.Betekenis: Waarom leef ik? 3.Bestemming: Waar gaan we heen? 4.Bewustheid: Hoe.
De offers – HET OFFER, beeld(en) van het werk van de Heer Jezus
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Kerstavond 2015 Het contrast van de twee koningen.
* Christus, het beeld en woord van God
Er zijn twee leiders in de Grote Strijd. Een van hen moeten wij volgen. Als wij Jezus volgen, worden wij “strijdmakkers”. Wij vechten samen aan de winnende.
Nieuwjaarsborrel Zaterdag 2 januari uur GKV Middelburg – Kruiskerk KliK presenteert: Van harte welkom! KliK?? Zie kerkblad.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS. Deel 2: In Christus komt God zelf Deel 1 was: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Matteüs 28:18-20a Iedereen moet erkennen: Christus is Heer 1.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
Als God onze Vader is, hoe kunnen wij dan een kind van God worden?
Programma De betekenis van Pinksteren Doop en vervulling met de Geest
Transcript van de presentatie:

Welkom! Visie en hart achter Samen door de Bijbel. Onderwijs, Familie, Berea, 1 Lichaam, Gods Plan Iedereen doet een deel. (1 Cor 12, Rom 12, Efe 4) Kol 1:27 - 2:3 & Efe 4:11- 13 Website SDDB.NL (mp3, video’s, onderwijs, blog, ideeënbus.) Kosten, maandelijkse ondersteuning, collecte.

Financiële Gegevens (sddb.nl) Geven aan de bediening van Peter & Remona Duijst via stichting “Het grote Visnet” in Volendam (ANBI). Stichting “Het grote visnet” IBAN NL05ABNA 0973570652 O.v.v. “Bediening PD” Giften kunnen ook rechtstreeks worden gegeven via schenkingsrecht. IBAN: NL94RABO 0311442277 t.n.v. Peter Duijst o.v.v Gift (schenkingsrecht)

Sleutels bij de Bijbel Spreuken 2:1-5 2 Petr 1:19-21 Psalm 119:18

Waarom de Bijbel? Waarom Jezus? Vervulde Profetiën is het Bewijs dat Gods Woord de Waarheid is! Bijv . Math 2:16-18 Dán, als Herodes ziet dat hij door de magiërs als een kleine jongen is behandeld, wordt hij verschrikkelijk boos en zendt hij (lieden) uit om alle jongens in Betlehem en in al haar gebieden weg te nemen, van twee jaar en daaronder, overeenkomstig de tijd die hij nauwkeurig heeft nagevraagd bij de magiërs. Dán gaat in vervulling wat is gesproken door de profeet Jeremia, als hij zegt: een stem is te horen in Rama, een weeklacht en bitter geween: Rachel die weent over haar kinderen, en zich geen troost wil laten toeroepen, omdat zij er niet meer zijn (Jer. 31,15)! Omdat de Bijbel van Hem getuigd (Hand 10:43)

De Heerlijk van de Zoon in Psalm 22 Psalm 22:2 / Math 27:46 Psalm 22:17 Psalm 22:19 / Markus 15:24

In de Evangeliën Mattheüs toont ons Jezus de Koning Markus spreekt van Jezus de Dienstknecht Lukas spreekt van Jezus als de Mensenzoon Johannes toont Jezus als God

Heerlijkheid van de Zoon In Mattheüs Mattheüs 8:23 – 32 Meester over ziekten, wind en duivels.. Matthéüs 14:13-14 Rouwend maar toch eerst de ander.. Matthéüs 23:13-24 Verbolgen op de “kerkleiders”…

Heerlijkheid van de Zoon in Markus 1:32-35 Wat een dienaar.. 3: 7-12 Ze doken op Hem.. 3:20-22+30 gegrepen met kracht door eigen familie.. 11:15-17 Schoonmaak in de Tempel..

Heerlijkheid van de Zoon in Lukas Lukas 2: 41-52 In de dingen van Zijn Vader van jongs af aan. Lukas 4: 1-14 Er staat geschreven.. Lukas 23: 39-43 Vergeving aan een lasterende moordenaar.. (Math 27:44, Mark 15:32)

Heerlijkheid van de Zoon in Johannes Joh 8:8 Tweemaal schrijvende.. Joh 9: 6 Vreemde vogel die Jezus.. (Mar 7:33, Mar 8:23) Joh 11 : 5-6, 13-15, 33-36, 38 40-42 De Vader eerst in alles.. Joh 13:3-4 De voetwassing nádat alles gereed was..