ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Familie van Gool Een korte bloemlezing.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Symphorosa’s Melodies Leerlingenconcert 1993 Jubileumconcert.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Sporten.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Beelden storm.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Welke trends komen terug
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
Ze mompelde wat, ving de nachtegaal en droeg die in haar hand weg.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
In hoeverre zijn de transformaties die de Efteling aanbrengt in het park om het concept ‘de Winterefteling’ te communiceren effectief?
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
Hij zocht tot aan de negende dag. Vaak liep hij rond het kasteel, maar hij kwam nooit te dichtbij.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Glow.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Presentatie studiecoaching
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8

Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Er was eens een oud koppel van 85 jaar
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Het was een leuk begin, We ontmoette een paar mensen met een handicap. :Een blinde vrouw :Een slechtziende vrouw :Een jongen die in een grote rolstoel.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Hoe maak ik mijn kinderopvang borstvoedingsvriendelijk?
DE SPIEGEL.
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Gemaakt door Nouk en LOtte
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Transcript van de presentatie:

ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013

Cliënten Zorgstroom Op zondag 27 januari verzorgde De Lionsclub i.s.m. de Middelburgse concert- en gehoorzaal een speciale middag voor alle cliënten van Zorgstroom. Aangezien ik bij Zorgstroom werk als bijbaan kon ik ook mijn cliënt opgeven voor het concert. Dit wou zij erg graag onder één voorwaarde, dat ik meeging. De bevindingen van Demi tussen de bejaarden! Hoofdvraag: wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf, wat is de ervaring met de doelgroep en wat is het verschil? Zorgstroom is een organisatie in Zeeland die voorziet in huishoudelijke hulp en ondersteuning. Ook verleent de organisatie persoonlijke verzorging.

De doelgroep, vooraf Ik wist dat het een concert voor cliënten van Zorgstroom was. Aangezien de meeste van deze cliënten bejaard zijn had ik vanzelfsprekend gedacht dat het publiek dit ook was. Ik had veel mensen met rollators en rolstoelen verwacht. Er was aangegeven dat het een evenement voor iedereen was. Ik ging er daarom vanuit dat er veel van dit soort mensen zouden komen, omdat ze ‘er dan ook eens uit konden’. De middag was geheel gratis, dus ik had de zuinige oudjes verwacht. Alles wat gratis is meepakken en na de voorstelling linea recta weer naar huis. Twee soorten mensen. De dankbare mensen die blij zijn dat er wat georganiseerd wordt en de zeurpieten, die altijd wat te mekkeren hebben.

De ervaring met de doelgroep De verwachting van ronduit alleen bejaarden klopte behoorlijk. Het gros was grijs en ik bracht de gemiddelde leeftijd met mijn 22 jaar denk ik wel naar de 75 terug. Er waren inderdaad veel mensen met een handicap. De voorste rijen van het publiek waren bestemd voor mensen met een rolstoel. Ook de mensen met rollators hadden moeite om elkaar te ontwijken. Aangezien de mensen thuis opgehaald en later weer terug afgezet werden met auto’s zaten er tijden aan het vertrek gebonden. Sommigen mensen gingen dus na de voorstelling meteen weer weg. Sommigen die op eigen gelegenheid waren gekomen bleven nog even plakken. De meeste mensen die ik sprak vonden het erg leuk dat er zoiets werd georganiseerd. Uiteraard zaten er ook klagers tussen.

Het verschil Eigenlijk verliep de middag zoals ik het had verwacht. De mensen waren precies zoals ik dacht. Het enige wat ik niet had verwacht had niks met de bezoekers te maken maar met de muziek. Deze stond zo hard dat ik het er zelfs moeilijk mee had. Ze dachten waarschijnlijk dat iedereen al aan de gehoorapparaatjes zat dus flink pompen met die decibellen. Het naar huis gaan van de mensen vond ik ook nogal een gedoe. Iedere bezoeker had namelijk een kleur gekregen bij de entree. Aan de hand van deze kleur mochten de mensen op het eind de zaal verlaten met als gevolg dat sommige mensen die op eigen gelegenheid waren gekomen ook moesten blijven zitten. Bij de uitgang stroopte het ook enorm op. Nog een verbeterpuntje voor de organisatie voor de volgende keer.

Wat enig! Op het eind kreeg iedere bezoeker een goodiebag mee. Een tasje met daarin wat proefmonsters van huidcrème, een zakje chocola en een cd van het Zeeuws Orkest. Man-o-man, wat was ik in mijn nopjes! Al met al was het leuk om een keer mee te maken. Ik werk sowieso met oude mensen dus dat was voor mij niks nieuws. Echter in zulke getalen kan ik ze niet zo goed aan. Maar dat is uiteraard niet relevant voor mijn diepgaande onderzoek naar die evenement.