BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Identiteitsverankering
Advertisements

<Naam spreker en school/ gemeente
De moeilijkste afstand die afgelegd moet worden is die tussen de oren!
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Oplossingsgericht coachen
Indien je vóór mij zou sterven,
JEUGDVOETBALDAGEN 2011 Horst.
Geloven en nu….
Beweging en gezonde voeding voor kinderen
Slapen als een roos 25 april 2013
Deel anders, mijn organisatie
Thema van deze dag “Verandering, ontmoeting en dialoog in een dynamisch onderwijslandschap” De dialoog staat centraal. De dialoog tussen docenten GVO en.
Hoe brei een team?.
CanDo Coaching.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Sporten met meer dan een pondje teveel. Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves®
De dag van het solliciteren - introductie
Maren Oosthuizen, diëtist
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Doelen van deze presentatie:
Welkom ik maak me sterk.
*Welzijn. Medewerkers met een gezonde levensstijl en voldoende uitdaging in hun werk zijn over het algemeen gemotiveerd en productief. *Ziektekosten *Preventief.
Waarom? Als je straks klaar bent met studeren ga je werken. Of je nou voor jezelf begint of in loondienst gaat, het is belangrijk om iets te doen.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Lonneke Schijvens Programma coordinator RSB. Bewegen? Ja, natuurlijk! Missie Onbeperkt Sportief: zorgen dat mensen met een beperking structureel meer.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Wij. Roverscoutswet Ik beloof* mijn best te doen een goede Roverscout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de Scoutingwet. Ik wil.
Zin!Ja Hasselt 21 april  Informatie die de ontvanger aan de zender overdraagt in reactie op de communicatieactiviteit van de zender  Een.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Regie op je eigen loopbaan: workshops ter inspiratie
Talent in Ontwikkeling
Verdieping Timemanagement
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
Het effect van de kernset op de triagist Wat te doen om de triagist verder te helpen? Hoe wordt het triagegesprek weer van de triagist? Rita Nieuwenhuis.
Conditietraining Gezonder leven door meer te bewegen en anders te eten.
Koffieochtend 3 november 2016 REGELS EN GRENZEN IN DE OPVOEDING
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Welkom in “de Bovenkamer”
Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele.
Loesmaye Ismay v.d Wiel. Kurtulus Kaplan. Merve Emik.
Toon kuijpers MH2a.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Leer weer jezelf te zijn
Consumentengedrag Leren I
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
LOB zeven stappen naar succes
Bouw aan je veerkracht.
Talent in Ontwikkeling
MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN
MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
© UNIEK IN DE KLAS.
Waarom het ontspannen van de
Natuurvoeding heeft levenskracht
Studie vaardigheden Thema 8 : Ups & downs.
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
De knop om!!!!!.
MAAK WERK VAN JE LOOPBAAN
Duurzame inzetbaarheid
JULLIE WETEN DAT IK HET HEB, MAAR WAT IS HET?
Voel je wel in je vel !.
Duurzame inzetbaarheid
Praktijktoets Eind LP 1 VP17U.
Behandelgroep voor mensen met beginnende dementie
`In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’
Zichtbaarheid Creëren
Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg.
Keuzedeel assisteren bij facilitaire diensten
Transcript van de presentatie:

BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht hiervoor is het maken van de juiste keuzes essentieel; je hoeft dit echter niet alleen te doen!

BenFit; waarom? Het doel van BenFit is om jou te helpen het heft weer in eigen handen te nemen en weer positief in het leven te staan, wanneer jij: niet lekker in je vel zit al tijden in strijd bent met jouw gewicht en keer op keer diëten hebt gevolgd zonder blijvend resultaat wil leren hoe jouw lichaam werkt en hoe je het gezond en fit kunt houden. een positieve verandering verdient

BenFit; waarom? je wordt gelukkiger, staat positiever in het leven en kunt meer aan wanneer je gezond leeft en daardoor lekkerder in je vel zit. jij bent in staat om een gezonde levensstijl en een gezond gewicht te bereiken en behouden, een patroon van *jojoën *diëten *afvallen en weer aankomen voorgoed achter je te laten. Blijvend en gezond afvallen is mogelijk BenFit weet wat je moet doen en hoe je het moet doen

BenFit; hoe? Deelnemers die het BenFit programma volgen, gaan werken aan drie pijlers: EET - BEWEEG - RELAX

BenFit; wat? Eet eten volgens BenFit voedingsadviezen individuele schema’s; gebaseerd op ruststofwisseling, arbeid en sport je ontvangt elke week een voedingsadvies inclusief boodschappenlijst gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende & lekker

BenFit; wat? Beweeg 3 x per week intensief sporten (cardio- en krachttraining) bewustwording hoe je lekker actief bezig kunt zijn naast het sporten doel is om lichaamsbeweging een vast onderdeel te maken van je dagelijks leven

BenFit; wat? Relax werken aan je mentale gezondheid, genieten van het leven tijd maken voor dingen die je graag doet om te relaxen ontspanningsactiviteiten, sport- en eetmomenten worden wekelijks ingepland

BenFit; wat? BenFit Fase 1 → 12 weken intakegesprek (ca. 45 minuten) – 1 e x wegen, voedingsadvies genereren, uitleg advies, realistisch verwachtingspatroon creëren, het werkboek bespreken 10 vervolggesprekken/contactmomenten (ca. 15 minuten) 1 evaluatiegesprek (ca. 15 minuten) BenFit Fase 2, 3, 4 → 12 weken frequentie contactmomenten lager begeleiding door je persoonlijke coach

BenFit; wat? De contactmomenten je wordt gewogen en je ontvangt een nieuw voedingsadvies resultaten worden besproken hoe gaat het met jouw 3 pijlers ‘eet’ – ‘beweeg’ – ‘relax’ vragen stellen bespreken werkboek – informatie en opdrachten jouw coach biedt jou een luisterend oor, inspireert en enthousiasmeert

BenFit; wat? Jouw persoonlijke BenFit coach leert je wat een gezond voedingspatroon is leert jou het belang van lichaamsbeweging en helpt dit inplannen binnen jouw nieuwe levensstijl leert jou het belang van ontspanning en helpt dit inplannen binnen jouw nieuwe levensstijl werkt met je samen aan een nieuwe ‘lifestyle’ leert je de balans te vinden in gezond eten, bewegen en relaxen binnen jouw manier van leven leert jou hoe het lichaam werkt met behulp van het BenFit werkboek

BenFit is er WEL voor: Mensen die niet lekker in hun vel zitten en een positieve draai aan hun leven willen geven. Mensen die ‘klaar’ zijn met diëten, maar nog niet tevreden met hun lichaam, gewicht en gevoel. De doelgroep die beseft dat diëten hen niet het gewenste resultaat gaat brengen, maar dat ze hun levensstijl aan moeten passen om hun doel te bereiken en dan ook bereid zijn om hiervoor de benodigde stappen te zetten. BenFit is er NIET voor: Mensen die geen behoefte hebben aan een nieuwe, positieve, actieve, gezonde levensstijl. Mensen die geloven dat er een dieet bestaat dat hen snel en zonder veel inspanning blijvend van hun (over)gewicht zal verlossen. Mensen die geloven in maaltijdvervangers, koolhydraatarm, crashdiëten, enz. Mensen die alleen wat willen afvallen en niet bereid zijn de benodigde inspanningen (eet, beweeg, relax) te leveren. BenFit; voor wie?

Menusoorten basis basis easy diabetes glutenvrij lactose intolerant natuurlijk paleo vegetarisch

Gaan we er samen voor? jij het recht hebt om te weten hoe het voelt om een GEZONDE LEVENSSTIJL te hebben en te ervaren dat je diëten en strijd met je (over)gewicht voorgoed achter je kunt laten, jouw GEZONDE GEWICHT ONDER CONTROLE kunt hebben en LEKKER IN JE VEL kunt zitten!

kosten info coaches *logo sportcentrum Voor meer informatie bel of mail!