De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

`In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’

Verwante presentaties


Presentatie over: "`In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’"— Transcript van de presentatie:

1 `In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’
‘Sla niet de plank mis’ Voorstellen @Sport_Zaken

2 Sport en beweging helpt je verder
Aikido; versterken van je eigen kracht Vechtsport als metafoor; Sport werkt! Wandelen; tussen de gebaande paden of daarvan af wijken? Vanuit Sport & Zaken geloven wij in de kracht van sport. Wat kan sport betekenen voor u op dit moment? Bewegen stimuleert lichaam en geest Vandaar dat we u graag willen helpen om u zo sterk mogelijk in uw schoenen te laten staan

3 Waarom meedoen met Aikido?
Aikido geeft je inzicht in je innerlijke kracht en leert je meer focussen. ‘Ik wist niet dat de innerlijke kracht zo sterk was. Dat ik door controle te hebben en te nemen mezelf zoveel kan bieden. Ik heb geleerd nog meer mijn grenzen te stellen en te leren voelen wanneer iets niet goed voelt en dat “ik” degene ben die daar iets aan kan veranderen.’ Praktisch en heel kort vertellen wat aikido is. Daarna juist insteken waarom dit voor de medewerker zo goed is. De regie van jouw toekomst ligt in jouw eigen handen. Ga met zelfvertrouwen je toekomst tegemoet. Aikido helpt hierbij. Het is een Japanse vechtkunst die ervoor zorgt dat je persoonlijke kracht, de ki, weer gaat bloeien. Deze workshops zijn gericht op het versterken van je zelfvertrouwen en het geloof in eigen kunnen.

4 Waarom meedoen aan Sport Werkt!?
Kom er achter wat voor jou belangrijk is en wat het belang is van doelen stellen en focussen. ‘Anderhalf uur boksen bracht me in beweging met nieuwe technieken en mooie ontdekkingen van mezelf, toe te passen in mijn werk en privé. Een aanrader!!’ Pratkisch uitleggen waarom er wordt gebruik gemaakt van boksen en dat dit niet gaat om enkel slaan. Wat betekent dit voor de medewerker? Citaat die nog kan helpen om dit uit te leggen: 'De sterke vertaalslag van de training naar mijn situatie en daarbij steeds de vraag: wat ga ik zelf brengen en wat heb ik hiervoor nodig, spraken me erg aan.’ Na je aanzegging kan je tijdens je mobiliteitstraject in een tweestrijd komen tussen werk-gerelateerde verantwoordelijkheden en je persoonlijke toekomst. Bij Sport werkt! staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Vechtsport wordt hierbij als metafoor ingezet om je eigen grenzen te kunnen stellen, bewust te zijn van je eigen competenties, om te gaan met stress tijdens je mobiliteitstraject en te zoeken naar nieuw perspectief.

5 Waarom meedoen aan Wandelen?
Kom in beweging en kijk al wandelend verder dan je eigen horizon. ‘Tijdens het wandelen ben ik me gaan beseffen wat belangrijk is in mijn werkomgeving en welke keuze ik wil maken. Door daarover te praten met lotgenoten hielp enorm.’ Praktisch en kort uitleggen dat wandelen niet suf is, maar dat je tot rust kunt komen in de natuur. Wat kan dit verder betekenen voor de medewerker? Tijdens het wandelen ga je beleven hoe het voelt om alle zintuigen open te zetten en ervaar je de kracht en de invloed van het bewegen in de natuur. Het leert je om, in tijden van onzekerheid, ruimte te geven aan je gedachten en om meer tot rust te komen in je hoofd. Op deze manier verminder je je geestelijke stress en vergroot je je eigen kracht.

6 Waar is het? Nunspeet Amsterdam Rotterdam Amersfoort

7 Wanneer is het? Mei en juni
U kunt u tot 2 weken van tevoren inschrijven. Maak een keuze die u fijn vindt en die aansluit bij uw behoefte De laatste 2 punten gaan in op het feit dat de medewerker elk moment kan kiezen voor het sportaanbod. Ze hoeven niet direct een keuze te maken. Eerst laten bezinken dat ze zijn aangezegd en wat dat betekent (dat is fase 1 in het gehele traject). Daarna pas doorgaan op het feit wat dat voor hun betekent en welk sportaanbod daar bij kan helpen om zichzelf weer in de markt te zetten (fase 2).

8 Inschrijven Schrijf je in via:


Download ppt "`In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’"

Verwante presentaties


Ads door Google