De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Indien je vóór mij zou sterven,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Indien je vóór mij zou sterven,"— Transcript van de presentatie:

1 Indien je vóór mij zou sterven,
vraag dan of je een vriend mag meenemen. Wanneer je tot je honderd zou blijven leven, zou ik willen leven tot mijn honderd, min één dag , dan zou ik niet hoeven te leven, zonder jou. Echte vriendschap is als Gezondheid; de waarde er van is zelden geweten tot je het hebt verloren.

2 Een echte vriend is iemand die vooruit stapt wanneer de rest van de wereld je verlaat Mijn vader zei altijd als je sterft, en je had 5 echte vrienden, dan had je een goed leven.

3 Als al mijn vrienden van een brug zouden springen, ik zou met hen springen, en snel op de bodem zijn om hen op te vangen. Hou een echte vriend, met beide handen vast.

4 Ik steun op jou en steun jij op mij en wij zijn o.k. Vrienschap is één gedachte in twee lichamen.

5 Stap niet vóór mij, het zou kunnen zijn dat ik niet kan volgen. Stap niet achter mij, het zou kunnen dat ik niet kan leiden. Wandel naast mij en wees mijn vriend.

6 Iedereen hoort wat je zegt. Vrienden luisteren naar De beste vrienden luisteren naar wat je niet zei. Een vriend is iemand die het lied in je hart kent en die het voor jou kan zingen wanneer je de woorden bent vergeten.

7 We bewandelen allen andere
paden in het leven , maar waar we ook komen, nemen we een klein deel van eenieder mee. Vrienden zijn God’s manier om ons te beschermen.

8 Vreemden zijn enkel vrienden
die wachten om het te worden. Vrienden zijn de stukjes Bacon in de Sla de Bowl van het leven.

9 En wanneer je deze e-mail dikwijls terug zou krijgen van
Stuur dit door aan al je VRIENDEN, ook naar de persoon waarvan je dit bericht kreeg. En wanneer je deze dikwijls terug zou krijgen van andere personen, wil dat enkel zeggen dat je vele VRIENDEN hebt.

10 En zelfs als je het slechts éénmaal zou ontvangen,
Wees niet ontmoedigd en weet dat je minstens Één echte VRIEND hebt.


Download ppt "Indien je vóór mij zou sterven,"

Verwante presentaties


Ads door Google