De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg."— Transcript van de presentatie:

1 Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg. En daarvoor hebben we jouw waardevolle kennis en goede ideeën nodig. Jij als zorgprofessional ziet en ervaart elke dag welke dingen slimmer, anders en efficiënter kunnen.

2 De uitleg Samen met de cliënt realiseren we elke dag de beste zorg. Op financieel vlak gaat het echter niet goed; we verdienen te weinig en maken teveel kosten.

3 Om in de toekomst goede zorg te kunnen blijven verlenen zijn innovaties nodig.

4 Bovendien heb je als zorgverlener te maken met ballast door alle extra taken die je naast het geven van zorg doet. Dit moet anders.

5 Als we hier niets aan veranderen, heb je amper de tijd om dat te doen waar je goed in bent: zorgen voor jouw cliënten.

6 Hoe? We zorgen dat Rivas grote financiële kracht heeft om te kunnen vernieuwen in de zorg. Om dat te kunnen doen, moeten we met elkaar 10 miljoen euro vinden.

7 Dat gaan we doen door slimmer te werken
Dat gaan we doen door slimmer te werken. Zo kunnen we de ballast voor jou als zorgverlener verminderen, het werk leuker maken, besparen op onnodige kosten en geld overhouden.

8 Dat geld kunnen we dan gebruiken om financieel gezond te worden en te vernieuwen. En daar hebben jouw cliënten ook baat bij.

9 Samen ideeën bedenken en ze samen doen, is de factor voor succes
Samen ideeën bedenken en ze samen doen, is de factor voor succes. Jij en jouw collega’s zien en ervaren elke dag welke dingen slimmer, anders en efficiënter kunnen.

10 Denk bij goede ideeën niet alleen groot
Denk bij goede ideeën niet alleen groot. Slimmer werken zit hem vaak al in de kleine dingen. Alle goede ideeën, groot of klein, helpen Rivas vooruit.

11 Vooruitgang betekent dat we voortdurend de beste zorg met aandacht leveren. Je hebt aandacht voor jouw cliënt, jouw eigen werkplezier en duurzame zorg. Nu en in de toekomst.


Download ppt "Fit voor de zorg Als organisatie toekomstbestendig zijn door (nog) slimmer en efficiënter te werken. Precies daarover gaat het programma Fit voor de zorg."

Verwante presentaties


Ads door Google