Het zoek van onderdelen verbeteren?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Certificaat exporteren en opladen op
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Wegwijs in de Nationale Bank van België
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Installatie instructie
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Invullen e-profiel Ga naar
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
WordPress les 3.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Instructie eBook Pack via ELO.
Wegwijs in Bel-first Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Dé Kazou-agenda Mede mogelijk gemaakt door WG Website.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Waarom het ouderportaal?
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
Hoe zoek ik informatie in de bibliotheek ? Sociaalagogisch werk VIVES bibliotheek Kortrijk
voor leerlingen en leerkrachten van het SGi.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
“video op Youtubekanaal” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Sofie, ICT-verantwoordelijke.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
MICROSOFT OUTLOOK instellen. STAP 1. Open Outlook 2010 Klik linksboven op Bestand.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via distributeursportaal.
Training: Inloggen en Zoeken
Hoe werkt mijn werkplek?
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Op je mobiel zetten
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Auvesta Affiliate Aanmelden
Training: Op je mobiel zetten
Hoe boeken bestellen bij Iddink ?
Training: Inloggen en Zoeken
GOUD is geld de rest krediet
Agenda in Slim Agenda in Slim is een kantoor agenda
Student Portal Klik op de weblink Vind je onderwijsrooster
Hoe werkt mijn werkplek?
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Training: Cliëntsessies
Blog / Vlog woensdag 26 februari 2018
Training: Op je mobiel zetten
ClupApp van HTV Berg & Dal
Handleiding NODR Schade App
Goochelen met Google Chrome
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
INSCHRIJVEN VOOR EEN TORNOOI
Instructie inloggen docent
Instructie inloggen docent
Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers.
Wegwijs Administrator
Transcript van de presentatie:

Het zoek van onderdelen verbeteren? https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=nl Deze link kopiëren en plakken in de explorer

MG website opent niet op jouw computer

MG website opent niet op jouw computer

https://support.google.com/chrome/?p=mktg_gsg# Bestaande login: klantideautomotive@gmail.com Wachtwoord: ideautomotiveklant Extra info klik op link https://support.google.com/chrome/?p=mktg_gsg#

Inloggen bij Chrome U kunt inloggen bij Chrome om toegang te krijgen tot browserinstellingen (zoals bladwijzers en apps) die zijn gesynchroniseerd met uw Google-account. Zorg ervoor dat u inlogt bij Chrome op elke computer waarop u dezelfde instellingen voor Chrome wilt delen. Bekijk meer redenen om in te loggen bij Chrome Ga als volgt te werk om in te loggen: Open Google Chrome. Klik op het Chrome-menu op de browserwerkbalk. Selecteer Inloggen bij Chrome. Log in op uw Google-account in het dialoogvenster dat wordt weergegeven. Heeft u geen account? Informatie over het maken van een account Gebruikt u authenticatie in twee stappen? Als u authenticatie in twee stappen heeft ingesteld voor uw account, moet u mogelijk een verificatiecode opgeven om door te gaan. Geef het normale wachtwoord voor uw Google-account op in het dialoogvenster. U wordt gevraagd een verificatiecode op te geven. Haal de verificatiecode op via uw telefoon en geef deze op in het dialoogvenster. Selecteer wat u wilt synchroniseren in het dialoogvenster 'Synchronisatie-instellingen bevestigen' dat wordt weergeven. Alles synchroniseren: klik op de knop 'OK, alles synchroniseren'. Specifieke items selecteren om te synchroniseren: klik op 'Geavanceerd' en selecteer 'Kies wat u wilt synchroniseren' in het dropdown-menu. Vink de selectievakjes aan voor de items die u wilt synchroniseren. Apps uit de Chrome Web Store Automatisch aanvullen (met uitzondering van creditcardnummers) Bladwijzers Extensies uit de Chrome Web Store (behalve degene die plug-ins bevatten) Geschiedenis Wachtwoorden Thema's Geopende tabbladen Instellingen Optioneel: geavanceerde coderingsinstellingen Uw wachtwoorden zijn standaard gecodeerd met de inloggegevens voor uw Google-account. U kunt ervoor kiezen al uw gesynchroniseerde gegevens te coderen met uw eigen wachtwoordzin voor synchronisatie. Als u uw coderingsmethode op één computer wijzigt, kan er op andere computers waarop u uw gegevens synchroniseert een melding voor een synchronisatiefout worden weergegeven. Geef de nieuwe wachtwoordzin voor synchronisatie op de andere computers op om het probleem op te lossen. Klik op OK. Als u eerder een wachtwoordzin voor synchronisatie heeft gemaakt om uw gegevens te coderen, wordt u gevraagd de wachtwoordzin op te geven. Als u uw wachtwoordzin bent vergeten, moet u synchronisatie opnieuw instellen via Google Dashboard.