De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Training: Op je mobiel zetten

Verwante presentaties


Presentatie over: "Training: Op je mobiel zetten"— Transcript van de presentatie:

1 Training: Op je mobiel zetten
Deze training leert je in een paar stappen hoe je als professional de Sociale Kaart als sneltoets op je smartphone kunt zetten. Klik nu hier

2 Het is handig om eerst de training Inloggen en Zoeken te volgen
Het is handig om eerst de training Inloggen en Zoeken te volgen. Daarna kun je deze of een van de andere trainingen volgen. Als je die training al hebt gevolgd ga je verder bij ‘Klik nu hier’. Klik nu hier

3 Er zijn twee handleidingen:
Handleiding voor een smartphone met Androïdbesturing (o.a. Samsung) Handleiding voor een iPhone van Apple Klik op een van deze twee handleidingen.

4 Ga op je smartphone naar de browser van Google Chrome
en tik als internetadres in: Klik op het ‘hamburgermenu’ Dat is het icoontje met de drie liggende streepjes. Op de plek van het woord jouwgemeente tik je de naam van de gemeente waar jij als professional een account hebt. Je komt dan op een pagina terecht die er uit ziet als het screenshot hiernaast. .

5 Klik nu op ‘Inloggen als professional’

6 Log vervolgens in met je eigen emailadres en je wachtwoord.
Als je al een account hebt aangemaakt, kan je altijd direct inloggen met deze gegevens. Moet je nog een account aanmaken? Volg dan eerst de training ‘Inloggen en Zoeken’. Vink aan: Hou mij ingelogd. Klik op de knop ‘Inloggen’.

7 Klik op het menu-icoontje met de drie stippen.
Als je hier je pagina met je Dashboard ziet, ben je ingelogd.

8 Klik op ‘toevoegen aan startscherm’

9 Tik hier de naam die je onder het icoontje van de Sociale Kaart (Blauw blokje met een grote S) op je startscherm van je smartphone wil hebben. Klik daarna op ‘Toevoegen’

10 Klik hier om verder te gaan
Je ziet nu dat er voor de Sociale Kaart een sneltoets in je startmenu is gemaakt. Klik hier om verder te gaan

11 Dit was de training Op je mobiel. Bedankt voor het meedoen.
Je hebt gezien hoe je de Responsive versie van de Sociale Kaart op je smartphone kunt installeren als sneltoets/button. Zo kun je altijd snel informatie vinden in de Sociale Kaart. Ook contactpersonen of notities die je zelf hebt toegevoegd heb je zo snel paraat.

12 Ga op je iPhone naar de browser van Safari
Ga op je iPhone naar de browser van Safari. en tik als internetadres in: Klik op het ‘hamburgermenu’ Dat is het icoontje met de drie liggende streepjes. Op de plek van het woord jouwgemeente tik je de naam van de gemeente waar jij als professional een account hebt. Je komt dan op een pagina terecht die er uit ziet als het screenshot hiernaast. .

13 Klik nu op ‘Inloggen als professional’

14 Log vervolgens in met je eigen emailadres en je wachtwoord.
Als je al een account hebt aangemaakt, kan je altijd direct inloggen met deze gegevens. Moet je nog een account aanmaken? Volg dan eerst de training ‘Inloggen en Zoeken’. Vink aan: Hou mij ingelogd. Klik op de knop ‘Inloggen’.

15 Als je hier je pagina met favorieten ziet, ben je ingelogd.
Klik op het menu-icoontje van het rechthoekje waar een pijltje uit komt.

16 Klik op ‘Zet in beginscherm’

17 Tik hier de naam die je onder het icoontje van de Sociale Kaart op het startscherm van je smartphone wil hebben. Klik daarna op ‘Voeg toe’

18 Je ziet nu dat er voor de Sociale Kaart een sneltoets in je startmenu is gemaakt.
Klik om verder te gaan.


Download ppt "Training: Op je mobiel zetten"

Verwante presentaties


Ads door Google