De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie inloggen docent

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie inloggen docent"— Transcript van de presentatie:

1 Instructie inloggen docent
via Entree

2 Licentie bestellen Heb je voor het schooljaar nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? Bestel je licentie in de webshop van Malmberg of bij onze Klantenservice Administratie. Via de webshop wordt je licentie het snelst verwerkt. Wanneer je je bestelling via of telefonisch wilt bestellen kan dit via: Of via telefoonnummer

3 Activeringscode Zodra je een docentlicentie bij Malmberg hebt besteld ontvang je per een pdf met activeringscode:

4 Inloggen Ga naar en klik rechtsboven op de blauwe knop “Direct inloggen” Let op: Ben je op dit moment ingelogd op de ELO (elektronische leeromgeving) van jouw school? Log dan eerst uit de ELO voor je verder gaat.

5 Inloggen Je komt op de inlogpagina van Entree.
Om in te loggen met je Entree-account, klik direct op de blauwe tekst “Entree-account” of vul in het zoekscherm “Entree” in en selecteer Entree account. Na het klikken zal Entree worden geselecteerd. Als dit de manier is waarop je standaard wilt inloggen kun je “Onthouden als standaard” aanvinken. Door middel van het kruisje aan de rechterkant kun je weer terug naar het zoekscherm. Klik op “Verder” om naar je Entree-account inlog te gaan.

6 Aanmaken Entree-account
Je bent nu op de inlogpagina van Entree. Hier kun je inloggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Wanneer je nog geen Entree-account hebt, kun je deze aanmaken via onderstaande stappen: Klik op “Entree-account aanmaken” Doorloop de stappen 1 t/m 5 Let op: om je account definitief te activeren, ontvang je een activatielink op het door jou opgegeven adres!

7 Inloggen Heb je al wel een Entree-account aangemaakt? Dan kun je meteen inloggen. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord* in en klik vervolgens op de blauwe knop “Inloggen”. * Door op de link “wachtwoord vergeten” te klikken, kun je je gebruikersnaam opvragen en wachtwoord wijzigen.

8 Startpagina Malmberg Je bent nu ingelogd op de startpagina van Malmberg. Klik op “activeringscode toevoegen” om de licentie te activeren.

9 Licentie geactiveerd De geactiveerde licentie staat nu in het overzicht. Door te klikken op “Naar het lesmateriaal” ga je verder naar de methode.

10 Digitale lesmateriaal
Je hebt nu toegang tot het digitale lesmateriaal en kan direct aan de slag!

11 Volgende keer inloggen
Als je een volgende keer wilt inloggen op het digitale lesmateriaal volg je de volgende stappen: Ga naar en klik op Direct inloggen (blauwe knop rechtsboven). Log in met je Entree-account. Je komt op de startpagina van Malmberg. Klik op Naar het lesmateriaal bij de licentie waar je toegang toe wilt. Je komt terecht in het digitale lesmateriaal.

12 Volgende keer inloggen
Heb je eerder “Onthouden als standaard” aangevinkt? Dan zal bij de volgende inlog een standaardaccount worden aangeboden om mee in te loggen. Indien je deze weer wilt verwijderen, kun je “Onthouden als standaard” weer uitvinken. Klik op “Verder” om in te loggen bij de dienst.

13 Volgende keer inloggen
Heb je eerder “Recent gebruikt” aangevinkt? Dan zal je bij de volgende inlog je recent gebruikte account(s) zien. Er worden maximaal drie accounts getoond. Door middel van het kruisje kun je recent gebruikte accounts verwijderen. Klik op het gewenste account en vervolgens op “Verder” om in te loggen bij de dienst.

14 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan?
Neem contact op met de coördinator voor Directe Toegang tot digitaal lesmateriaal op school. Of neem contact op met de helpdesk van Malmberg via of via telefoonnummer

15


Download ppt "Instructie inloggen docent"

Verwante presentaties


Ads door Google