De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ClupApp van HTV Berg & Dal

Verwante presentaties


Presentatie over: "ClupApp van HTV Berg & Dal"— Transcript van de presentatie:

1 ClupApp van HTV Berg & Dal
Functionaliteiten die wij nu bieden: Agenda Nieuws Facebook Deel je moment Media Toernooien Tennisnieuws En verder nog: (Onder de knop links bovenin:) Contactinfo van HTV Berg & Dal Poll (af en toe zullen we een vraag stellen) Buienradar Vind een tennismaatje

2

3 Tips voor installeren Heb je geen mail met uitnodiging voor het installeren van de app gehad? Check eerst je spambox. Nog geen mail te vinden? Dan is er wellicht geen mailadres bij ons bekend. Stuur dan even een mail naar Heb je een Windowstelefoon? Helaas is er dan geen app-versie beschikbaar… Lukt het niet de app te installeren? Heb je het mailadres ingevoerd dat bij HTV Berg & Dal bekend is? Wellicht heb je een tweede mailadres dat je veel gebruikt, maar dat werkt niet als dat niet bij de ledendadministratie bekend is. Als je de app geïnstalleerd hebt, klik je op het logo van HTV Berg & Dal. Als het goed is, verschijnen dan de functionaliteiten in het startscherm. En nog meer functionaliteiten vind je via de lijntjesknop links bovenin. Als je de facebookberichten niet in beeld krijgt, koppel dan nog even de facebookpagina van HTV Berg & Dal aan de app. Dit doe je door op ‘mijn account’ (naam/foto) te klikken en bij instellingen de facebookpagina HTV Berg & Dal te koppelen. Voor meer info over het zoeken van een tennismaatje, zie volgende sheet.

4 Gebruik ‘vind een tennismaatje’
De ClubApp biedt de functionaliteit aan om een “speelmaatje” te zoeken en te vinden. Dit tennismaatje kun je op basis van je eigen criteria en beschikbaarheid selecteren om vervolgens een afspraak te maken om vrij te tennissen. Maar ook andersom: andere leden kunnen jou beter vinden. Het kost maar een paar minuten om je beschikbaarheid en voorkeuren in te stellen en dan kun je op zoek naar leden die een match met jou hebben. Je vindt alleen de leden die de ClubApp gebruiken en hun beschikbaarheid en voorkeuren hebben ingegeven. Stap 1: Open de ClubApp en klik op het balletje met plusje rechtsonder in het scherm. Het submenu verschijnt (nu nog alleen “Speelmaatje”) en klik op “Speelmaatje” Stap 2: Er verschijnt nu een menu om een tennismaatje te zoeken (op dag, dagdeel, sterkte en leeftijd). Stap 3: Vul via de knop ‘beschikbaarheid’ ook je eigen beschikbaarheid in, zodat andere leden ook jou kunnen vinden en kunnen uitnodigen om te spelen. Vergeet niet op ‘opslaan’ te klikken.

5 Privacy regelen Als je inlogt op de website van HTV Berg & Dal of in de ClubApp zit, kan je de ledenlijst openen. Handig om leden waar je mee wilt tennissen (of als invaller of vrijwilliger wilt vragen) kunt vinden. Standaard kan je de andere leden wel zien, maar met beperkte informatie (foto, naam, mailadres, telefoonnummer en speelsterkte. Andere gegevens worden niet weergegeven. Vind je het niet fijn dat jouw gegevens (beperkt) online zichtbaar zijn? Dan kun je de zichtbaarheid en dus privacy zélf aanpassen. Lees hieronder hoe je dat doet: Stap 1: Op de website vind je bovenaan de knop inloggen. Je kunt hier inloggen. Je logt hier in met je eigen mailadres en wachtwoord. Stap 2: Weet je jouw wachtwoord niet meer of heb je nooit eerder ingelogd? Kies dan voor de knop ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan in je mailbox een tijdelijk wachtwoord, zodat zij kunnen inloggen. Stap 3: Als je ingelogd bent, kun je bij je persoonlijke pagina je gegevens aanpassen en op die pagina instellen welke informatie je als geheim wilt instellen en daarmee niet meer zichtbaar is voor andere leden.


Download ppt "ClupApp van HTV Berg & Dal"

Verwante presentaties


Ads door Google