Kerstproject 2011 Vertel Het Maar

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kerstviering kleuterbouw
Advertisements

1. Jezus laat zijn wonden zien
Gods verborgen glans.
Er is een Kindeke. Er is een Kindeke Er is een Kindeke geboren op d’ aard; Er is een Kindeke geboren op d’ aard;
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Welkom Kerstviering 2013.
Kerstfeest van de zondagsschool “Laat de kinderen tot Mij komen”
Vertel het Maar Kerstproject 2008
Geef de kinderen de wereld
Kerstnachtdienst Spoedcursus engel Voorganger: ds. A. Nicolai
De lichtstad.
H E E R U B E N T W E L K O M...geloven, getuigen, groeien...
THEMA: Gods naam is….
Zingen Vers 1 Stille nacht, heilige nacht! Davids Zoon, lang verwacht,
Zingen Vers 1 Dit is de dag, die God ons schenkt,
Welkom in deze kerkdienst
Godsdienst.
Echt of nep?.
Wie nodig je als eerste uit?
Gez. 104 : 1, 4, 5, 8 E&R 386 Ps. 51 : 1, 5 Ez. 36 : 26 – 27 Gez. 106 : 3, 4 Gez. 103 : 1, 4, 5 E&R 312 Hand. 1, 2 Gez. 167 LB 477 LB 249 Preek.
Kerstnacht 2012 God is bij de mensen komen wonen. Lucas 2: 6 – 7 Maria bracht een zoon ter wereld, haar eerstgeborene. Ze legde hem in een voederbak, omdat.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
En plotseling voegde zich bij de engel een groot hemels leger dat
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Komt allen tezamen!.
Met foto’s en gedichten.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Kerst 2014: een kind is ons geboren
In Uw licht zien wij het Licht
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Kerstnachtdienst Waarom kerst? Voorganger:ds. A. Elverdink Muzikale medewerking:New Creation.
Verslaving.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Kerstfeest bij de Zeesterren
Gedicht Sarah: Eén kaars gaat er nu branden En zegt aan iedereen Er is een feest ophanden De duisternis gaat heen.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Welkom Voorganger: Dhr. J. Smit Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: J. Tijssen Schriftlezing: Mattheus 6: 5-13.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 70 Tijdens project: Het Projectlied Na de zegen Gz. 145 : 1 en 2 Schriftlezing:
Koningin Wilhelmina school
Protestantse Gemeente te Huissen Hartelijk Welkom in deze Kerstnachtdienst 24 december 2015 m.m.v. gospelkoor Promises o.l.v. Marieke Peters voorganger:
Fijne kerstdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar Van groep 1 en 2.
Welkom op 1 ste Kerstdag Voorganger: Ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: W. Verkerk M.m.v.: E.Hofstede /huisband/ KEE Lezing: Lucas 2: 1-15 (BGT)
Welkom Thema: Kerst raakt je hart.
Kerstproject 2011 Vertel Het Maar
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Nieuwjaarsborrel Zaterdag 2 januari uur GKV Middelburg – Kruiskerk KliK presenteert: Van harte welkom! KliK?? Zie kerkblad.
Kerst 2015 Jesaja 9 vers 5 Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven: de heerschappij rust op zijn schouders. Deze namen zal hij dragen: Wonderbare.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Nieuwjaarsborrel Zaterdag 2 januari uur GKV Middelburg – Kruiskerk KliK presenteert: Van harte welkom! KliK?? Zie kerkblad.
Spoor van Kerstproject 2011 Vertel Het Maar Licht Dit wordt voorgelezen door: Liese Kolk.
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool
Lukas 2:10-12 ‘Betlehem’ 10 De engel zei tegen hen: ‘Wees niet bang, want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met grote vreugde zal vervullen:
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Brengen we elkaar aan de voet van het kruis? Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God.
Aan welke kant sta jij? ’t-Is niet moeilijk te geloven
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met.
Blok III Jezus, Gods Zoon
Kerststal bouwen Lucas 2:6-7 “Toen Jozef en Maria in Bethlehem waren, werd het kind geboren. Het was Maria’s eerste kind, een jongen. Maria wikkelde hem.
Hier gaan we het levende-dia-spel doen!
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
Jozef en Maria gaan op reis. Heel ver, naar Bethlehem.
Afscheid vol betekenis
Transcript van de presentatie:

Kerstproject 2011 Vertel Het Maar Spoor van L i c h t Kerstproject 2011 Vertel Het Maar

Kerstfeest: geef het Licht door! Jezus word geboren in Bethlehem, zoals de profeten hebben gezegd. Maar het loopt anders dan je zou denken: geen plaats in het nachtverblijf, zijn kleding bestaat uit doeken, zijn wieg is een voederbak. Verder staan er geen koning en priesters aan Jezus’ wieg. Alleen maar een Kerstfeest: geef het Licht door!

Kerstfeest: geef het Licht door! paar herders aan wie de engelen hebben verteld dat Jezus de brenger van Gods licht is. Maar zij geloven dat en aanbidden het Kind in de kribbe. Ze kijken door de realiteit heen naar Gods belofte: De Messias voor jullie en heel de wereld. Op de terugweg naar het veld loven ze God. Kerstfeest: geef het Licht door!

Kerstfeest: geef het Licht door! Ze vertellen het grote nieuws verder aan wie het maar wil horen. Dat is Gods bedoeling ook voor vandaag. Iedereen mag Gods spoor van Licht zien en vinden. En daarom: GEEF HET LICHT DOOR. Kerstfeest: geef het Licht door!

Adventproject

Adventproject Projectlied Vers 5 Het licht is nu gaan schijnen, de duisternis verdween. Gods Zoon is –zeg het allen!- Redder voor iedereen! Refrein: God heeft ons niet verlaten, zijn liefde gaat steeds door. Gods Zoon zal zeker komen. Hij leidt ons op zijn spoor.